Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pandas F.C. Hidelas F.C.
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Figueiras rent richting de bal. Hellín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellín met een sublieme pass. Ribas Ródenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas Ródenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Escobosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí rent richting de bal. Tupí speelt de bal door. Seco is nu in balbezit. Garcés onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Seco is nu in balbezit. Casillas Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas Fernández speelt de bal door. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Peñaranda met een harde bal richting middenveld. Figueiras kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rasche de bal onder controle te krijgen. Seco bereikt de bal nog maar net als eerste. Seco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pandas F.C. - Hidelas F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pandas F.C. 57%, Hidelas F.C. 43%.
Real Pandas F.C. - Hidelas F.C. 0:1

55e minuut.
Ribas Ródenas verovert de bal door een tackle van achteren. Pachón Mosquero verovert de bal door een tackle van achteren. Escobosa met een sublieme pass. Seco rent richting de bal. Seco haalt uit met een fantastische trap. Villena Soriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Fagoaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Garcés de bal. Seco rent richting de bal. Seco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pandas F.C. - Hidelas F.C. 0:2

57e minuut.
Ribas Ródenas met een sublieme pass. Daar is Camacho Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí haalt uit met een fantastische trap. Villena Soriano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Garcés passt de bal zonder na te denken. Hellín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonafau. Bonafau krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Figueiras onderschept slim de pass. Pachón Mosquero is nu in balbezit. Figueiras met een sublieme pass. Seco rent richting de bal. Seco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rasche trapt de bal weg van het doel. Figueiras kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rodríguez Melenas de bal onder controle te krijgen. Bonafau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonafau geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pandas F.C. 62%, Hidelas F.C. 38%.
Real Pandas F.C. - Hidelas F.C. 0:2