Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKA MOTRILBURGO Galaxy11zero
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Moreno Rosillo onderschept slim de pass. Moreno Rosillo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fradejas de bal. Fradejas haalt uit met een fantastische trap. Expósito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKA MOTRILBURGO - Galaxy11zero 1:0

10e minuut.
Ginestá bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteys bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteys probeert naar een medespeler te passen. del Campo Santos heeft problemen om de bal te vangen. del Campo Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKA MOTRILBURGO - Galaxy11zero 1:1

28e minuut.
Alguacil met een sublieme pass. Huergo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garrido Behobide. Garrido Behobide krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Caballero Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteys verovert de bal door een tackle van achteren. Monteys probeert naar een medespeler te passen. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Melgar onderschept slim de pass. Nazábal is nu in balbezit. Nazábal passt de bal in één keer door. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKA MOTRILBURGO - Galaxy11zero 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKA MOTRILBURGO 33%, Galaxy11zero 67%.
SKA MOTRILBURGO - Galaxy11zero 1:2

48e minuut.
Monteys controleert de bal met de borst. Caballero Montero rent richting de bal. Caballero Montero passt de bal met de wreef. Nazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazábal geeft de bal voor. Expósito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Matabuena Delgado is nu in balbezit. Daar is Moreno Rosillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno Rosillo speelt de bal door. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKA MOTRILBURGO - Galaxy11zero 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKA MOTRILBURGO 33%, Galaxy11zero 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKA MOTRILBURGO - Galaxy11zero 2:2