Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panal CF FC Vilanova
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 26.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Ribera rent richting de bal. Casillas Fernández rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribera. Ribera krijgt een gele kaart. Casillas Fernández is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casillas Fernández met een snel genomen vrije trap. Vaquero is nu in balbezit. Vaquero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Díaz Blanco probeert naar een medespeler te passen. Sequeiros is nu in balbezit. Sequeiros geeft een hoge lob. Vaquero is nu in balbezit. Vaquero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Menezo geeft een lange en hoge pass. Gusano probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Vila rent richting de bal. Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaquero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panal CF 38%, FC Vilanova 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panal CF - FC Vilanova 0:0

48e minuut.
Iríbar met een snelle inworp. Ribera is nu in balbezit. Ribera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert González Soriano de bal onder controle te krijgen. Correa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Menezo rent richting de bal. Fernández Vila verovert de bal door een tackle van achteren. Vaquero rent richting de bal. Vaquero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panal CF 57%, FC Vilanova 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panal CF - FC Vilanova 0:0