Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico del Cartagena FC CFSOdena
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Torres Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Barbón verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Barbón met een sublieme pass. Daar is Uribesalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uribesalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - CFSOdena 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Cebeiroa de bal. Hombre verovert de bal door een tackle van achteren. Hombre met een sublieme pass. Álvarez Barbón rent richting de bal. Álvarez Barbón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - CFSOdena 2:0

39e minuut.
Montserrat probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Sánchez is nu in balbezit. Rodríguez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Arrese rent richting de bal. Arrese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Anguas rent richting de bal. Anguas passt de bal met de wreef. Uribesalgo rent richting de bal. Arrese rent richting de bal. Arrese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico del Cartagena FC 54%, CFSOdena 46%.
Atletico del Cartagena FC - CFSOdena 2:0

51e minuut.
Uribesalgo kopt de bal weg. Arrese bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martín maakt een afschuwelijke overtreding. Torres Martín krijgt een gele kaart. Arrese raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arrese kan niet meer verder spelen. Macua komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Álvarez Barbón kopt de bal weg. Chkaf heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Macua onderschept slim de pass. Macua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hombre passt de bal in één keer door. Seubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny maakt een afschuwelijke overtreding. Caldenteny is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Seubert rent richting de bal. Seubert passt de bal in één keer door. Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Serer geeft een lange en hoge pass. Uribesalgo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Camblor geeft een hoge lob. Seubert probeert de bal aan de voet te houden. Seubert passt de bal in één keer door. Hombre bereikt de bal nog maar net als eerste. Hombre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - CFSOdena 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico del Cartagena FC 48%, CFSOdena 52%.
Atletico del Cartagena FC - CFSOdena 2:1