Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Murcia Omega Alpha F.C.
Normal Tactiek Roda`s 442
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 36.6
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


9e minuut.
Teodoro passt de bal zonder na te denken. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi speelt de bal door. Koren is nu in balbezit. Koren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Murcia - Omega Alpha F.C. 0:1

10e minuut.
McKeown speelt de bal door. Koren is nu in balbezit. Brandi rent richting de bal. Koren rent richting de bal. Koren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Murcia - Omega Alpha F.C. 0:2

26e minuut.
Klungelig pakt García Cantarero de bal. McKeown onderschept slim de pass. McKeown geeft een hoge lob. Koren rent richting de bal. Koren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Teodoro passt de bal zonder na te denken. Hoskins is nu in balbezit. Hoskins geeft een hoge lob. Koren rent richting de bal. Koren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Murcia - Omega Alpha F.C. 0:3

33e minuut.
Raisi met de inworp. Somerkari is nu in balbezit. Somerkari geeft een hoge lob. García Tinchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koren kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Teodoro speelt de bal door. Koren heeft problemen om de bal te vangen. García Cantarero bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren verovert de bal door een tackle van achteren. Koren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Murcia - Omega Alpha F.C. 0:4

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fernández González niet meer kan verder spelen. Olivar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Murcia 78%, Omega Alpha F.C. 22%.
R. Murcia - Omega Alpha F.C. 0:4

49e minuut.
Teodoro probeert naar een medespeler te passen. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren passt de bal met de wreef. Brandi rent richting de bal. Brandi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
McKeown passt de bal in één keer door. Koren is nu in balbezit. García Tinchi rent richting de bal. Koren onderschept slim de pass. Koren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brandi is nu in balbezit. Brandi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Murcia - Omega Alpha F.C. 0:5

56e minuut.
Daar is Morona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somerkari bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerkari speelt de bal door. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Olivar met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoskins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McKeown rent richting de bal. McKeown geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Guirado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raisi met de inworp. McKeown bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeown geeft de bal voor. Paal!

73e minuut.
Hoskins speelt de bal door. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koren de bal. Koren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Murcia - Omega Alpha F.C. 0:6

76e minuut.
Teodoro speelt de bal door. Sánchez Alfaro is nu in balbezit. Koren onderschept slim de pass. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Brandi is nu in balbezit. Brandi geeft een lange en hoge pass. García Tinchi is nu in balbezit. Raisi onderschept slim de pass. Somerkari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sánchez Alfaro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoskins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McKeown bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeown draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koren maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Murcia - Omega Alpha F.C. 0:7

89e minuut.
Brandi passt de bal in één keer door. Morona heeft problemen om de bal te vangen. Morona passt de bal met de wreef. Koren rent richting de bal. Koren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Murcia - Omega Alpha F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Murcia 82%, Omega Alpha F.C. 18%.
R. Murcia - Omega Alpha F.C. 0:8