Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sysldorf PENNY
2.pokus Tactiek taktika
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten weak
good Passen hopeless
good Verdedigen poor


2e minuut.
Krych probeert naar een medespeler te passen. Sava rent richting de bal. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava rent richting de bal. Sava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 1:0

4e minuut.
Rolland rent richting de bal. Gandía onderschept slim de pass. Gandía geeft de bal voor. Sava maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 2:0

5e minuut.
Bowles met een sublieme pass. Foukaras is nu in balbezit. Foukaras passt de bal met de wreef. Krych is nu in balbezit. Krych draait met de bal, schiet en ... Koleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sánchez Rodríguez speelt de bal door. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski probeert naar een medespeler te passen. Bowles is nu in balbezit. Bowles schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Czerkawski is nu in balbezit. Podobiński rent richting de bal. Czerkawski onderschept slim de pass. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 3:0

15e minuut.
Foukaras kopt de bal weg. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles passt de bal met de wreef. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 4:0

16e minuut.
Klungelig pakt Koukal de bal. Sava onderschept slim de pass. Bowles is nu in balbezit. Sava rent richting de bal. Sava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Foukaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukaras passt de bal met de wreef. Bowles is nu in balbezit. Bowles schiet op doel. Koleda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 5:0

18e minuut.
Koukal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Foukaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foukaras geeft een lange en hoge pass. Koleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Sánchez Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stenka rent richting de bal. Stenka geeft een hoge lob. Sava springt en kopt de bal. Koleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 6:0

22e minuut.
Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski geeft de bal voor. Bowles rent richting de bal. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gandía onderschept slim de pass. Gandía met een sublieme pass. Stenka probeert naar een medespeler te passen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Krych geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Podobiński de bal onder controle te krijgen. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 7:0

33e minuut.
Sava passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sánchez Rodríguez de bal. Palma is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Koleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Krych kopt de bal weg. Koukal heeft problemen om de bal te vangen. Sava is nu in balbezit. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sysldorf 20%, PENNY 80%.
FC Sysldorf - PENNY 8:0

52e minuut.
Foukaras geeft een hoge lob. Bowles kopt de bal weg. Foukaras rent richting de bal. Krych is nu in balbezit. Krych geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Krych geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czerkawski de bal. Bowles is nu in balbezit. Bowles schiet op doel. Koleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 9:0

56e minuut.
Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles passt de bal met de wreef. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 10:0

64e minuut.
Koukal geeft een hoge lob. Inworp. Foukaras met de inworp. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bowles rent richting de bal. Jaroszuk rent richting de bal. Jaroszuk geeft een hoge lob. Daar is Bowles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Koleda met een harde bal richting middenveld. Czerkawski kopt de bal weg. Foukaras speelt de bal door. Sava heeft problemen om de bal te vangen. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 11:0

72e minuut.
Czerkawski speelt de bal door. Bowles heeft problemen om de bal te vangen. Bowles passt de bal in één keer door. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Janosik geeft een hoge lob. Inworp. Czerkawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bowles rent richting de bal. Bowles probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - PENNY 12:0

76e minuut.
Foukaras is nu in balbezit. Foukaras passt de bal in één keer door. Podobiński heeft problemen om de bal te vangen. Sava onderschept slim de pass. Sava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandía geeft een hoge lob. Foukaras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krych haalt uit met een fantastische trap. Koleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Knakal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gandía de bal onder controle te krijgen. Sánchez Rodríguez speelt de bal door. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sysldorf 18%, PENNY 82%.
FC Sysldorf - PENNY 12:0