Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Mostecko Dream Home Improvements
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 25.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bahadır is nu in balbezit. Bahadır passt de bal zonder na te denken. Kábelt rent richting de bal. Pikl rent richting de bal. Pikl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Neprakta bereikt de bal nog maar net als eerste. Neprakta geeft een hoge lob. Głuszczyk rent richting de bal. Brich onderschept slim de pass. Brich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Głuszczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Láka komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Pitřík onderschept slim de pass. Brich is nu in balbezit. Aguad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguad krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Neprakta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrovka met de inworp. Pikl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kincl geeft een hoge lob. Lange geeft een hoge lob. Kábelt is nu in balbezit. Kábelt schiet op doel. Vostrý probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Dream Home Improvements 0:1

35e minuut.
Neprakta is nu in balbezit. Neprakta geeft een lange en hoge pass. Szut heeft problemen om de bal te vangen. Sluníčko is nu in balbezit. Sluníčko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Szut geeft de bal voor. Inworp. Engliš met een snelle inworp. Brich bereikt de bal nog maar net als eerste. Brich geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Mostecko 57%, Dream Home Improvements 43%.
1.FC Mostecko - Dream Home Improvements 0:1

57e minuut.
Aguad met een sublieme pass. Daar is Pikl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kábelt rent richting de bal. Pikl rent richting de bal. Pikl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lange rent richting de bal. Lange geeft een lange en hoge pass. Kábelt kopt de bal weg. Petrovka rent richting de bal. Petrovka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kebula geeft de bal voor. Aguad is nu in balbezit. Sluníčko maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sluníčko naar de kleedkamers voor een vroege douche. Aguad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aguad kan niet meer verder spelen. Radlica komt het veld opgelopen. Vápeník zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kábelt rent richting de bal. Kábelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Dream Home Improvements 0:2

84e minuut.
Pikl rent richting de bal. Kábelt rent richting de bal. Otava rent richting de bal. Kábelt onderschept slim de pass. Kábelt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Lédl niet meer kan verder spelen. Mikl komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pikl bereikt de bal nog maar net als eerste. Neprakta onderschept slim de pass. Neprakta geeft de bal voor. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Neprakta kopt de bal weg. Lange controleert de bal met de borst. Pitřík is nu in balbezit. Pitřík geeft een lange en hoge pass. Szut probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kincl rent richting de bal. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır probeert naar een medespeler te passen. Kábelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kábelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Mostecko 62%, Dream Home Improvements 38%.
1.FC Mostecko - Dream Home Improvements 0:2