Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: fiat tym Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1472
fiat tym SK Sigma Olomouc 1978
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kvelbl trapt de bal weg van het doel. Špíček kopt de bal weg. Dolínek is nu in balbezit. Dolínek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mahler kan de bal niet met de borst controleren. Klacek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahler. Mahler krijgt een gele kaart. Klacek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klacek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tubřík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatranský draait met de bal, schiet en ... Kvelbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Tomeš geeft een hoge lob. Špíček probeert de bal aan de voet te houden. Bělan speelt de bal door. Tatranský kan de bal niet met de borst controleren. Tatranský draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - SK Sigma Olomouc 1978 0:1

35e minuut.
Daar is Váša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plášik is nu in balbezit. Plášik met een sublieme pass. Daar is Tatranský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatranský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fiat tym 51%, SK Sigma Olomouc 1978 49%.
fiat tym - SK Sigma Olomouc 1978 0:1

55e minuut.
Bělan trapt de bal weg. Klacek heeft problemen om de bal te vangen. Klacek passt de bal zonder na te denken. Tatranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatranský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tomeš onderschept slim de pass. Klacek rent richting de bal. Klacek passt de bal zonder na te denken. Dolínek rent richting de bal. Dolínek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kvelbl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolínek rent richting de bal. Dolínek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Krpenský verovert de bal door een tackle van achteren. Krpenský passt de bal in één keer door. Krempl rent richting de bal. Váša is nu in balbezit. Váša geeft de bal voor. Bělan bokst de bal weg.

85e minuut.
Tubřík heeft problemen om de bal te vangen. Dolínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolínek passt de bal zonder na te denken. Tatranský rent richting de bal. Tatranský draait met de bal, schiet en ... Kvelbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - SK Sigma Olomouc 1978 0:2

87e minuut.
Klacek speelt de bal door. Tatranský is nu in balbezit. Dolínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolínek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tatranský de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - SK Sigma Olomouc 1978 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fiat tym 51%, SK Sigma Olomouc 1978 49%.
fiat tym - SK Sigma Olomouc 1978 0:3