Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Limeťáci Lejzr
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Doeltrap. Popper met een harde bal richting middenveld. Harašil kopt de bal weg. Podolák is nu in balbezit. Podolák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vortel controleert de bal met de borst. Durda verovert de bal door een tackle van achteren. Durda geeft een hoge lob. Harašil rent richting de bal. Harašil draait met de bal, schiet en ... Jakovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Skřivan onderschept slim de pass. Skřivan geeft een hoge lob. Malínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Malínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malínek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Lejzr 0:1

22e minuut.
Bojčev is nu in balbezit. Podolák verovert de bal door een tackle van achteren. Vortel is nu in balbezit. Podolák verovert de bal door een tackle van achteren. Podolák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Nakládal de bal. Durda is nu in balbezit. Nakládal begaat een overtreding. Nakládal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Limeťáci 51%, Lejzr 49%.
FC Limeťáci - Lejzr 0:1

46e minuut.
Bojčev rent richting de bal. Podolák onderschept slim de pass. Podolák speelt de bal door. Malínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malínek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Lejzr 0:2

53e minuut.
Durda kopt de bal weg. Podolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantlík rent richting de bal. Podolák verovert de bal door een tackle van achteren. Podolák draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Lejzr 1:2

55e minuut.
Skřivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivan met een sublieme pass. Podolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolák schiet op doel. Jakovec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Táborský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galuška rent richting de bal. Harašil onderschept slim de pass. Harašil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kocík probeert naar een medespeler te passen. Podolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Somberk is nu in balbezit. Harašil onderschept slim de pass. Harašil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Limeťáci - Lejzr 2:2

76e minuut.
Bojčev rent richting de bal. Malínek is nu in balbezit. Bojčev is nu in balbezit. Malínek is nu in balbezit. Malínek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Folovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malínek onderschept slim de pass. Malínek passt de bal met de wreef. Davor is nu in balbezit. Davor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Popper trapt de bal weg. Harašil kopt de bal weg. Malínek rent richting de bal. Malínek schiet op doel. Popper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Folovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nakládal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakládal geeft een hoge lob. Beneš rent richting de bal. Beneš geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Limeťáci 51%, Lejzr 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Limeťáci - Lejzr 2:2