Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Chvojkovice-Brod Pastalavista
novinka Tactiek 352
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 26.3
excellent Schieten adequate
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Yapari is nu in balbezit. Vascu probeert naar een medespeler te passen. Telesca rent richting de bal. Telesca geeft de bal voor. Beuselinck springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Önal is nu in balbezit. Kubinec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Önal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Önal met een snel genomen vrije trap. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 1:0

4e minuut.
Telesca met een sublieme pass. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beuselinck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vascu wilt de vrije trap nemen. Rouspetr bokst de bal weg. Klungelig pakt Beuselinck de bal. Beuselinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 2:0

6e minuut.
Rouspetr trapt de bal weg van het doel. Koval probeert de bal aan de voet te houden. Telesca probeert naar een medespeler te passen. Caramelo probeert de bal met de borst te controleren. Caramelo haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr bokst de bal weg. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vascu geeft een hoge lob. Galatík kopt de bal weg. Trung Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 3:0

10e minuut.
Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck onderschept slim de pass. Daar is Beuselinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 4:0

11e minuut.
Sršeň passt de bal met de wreef. Švejdík rent richting de bal. Švejdík speelt de bal door. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck schiet op doel. Rouspetr bokst de bal weg.

13e minuut.
Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso geeft een hoge lob. Telesca speelt de bal door. Caramelo is nu in balbezit. Caramelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Rouspetr trapt de bal weg van het doel. Vascu kopt de bal weg. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Telesca rent richting de bal. Telesca passt de bal in één keer door. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Galatík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Caramelo rent richting de bal. Caramelo passt de bal zonder na te denken. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Rouspetr bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trung Tuấn zal de hoekschop nemen. Rouspetr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Koval geeft de bal voor. Yapari rent richting de bal. Yapari geeft de bal voor. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Galatík is nu in balbezit. Galatík geeft een hoge lob. Önal kopt de bal weg. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Vascu kopt de bal weg. Daar is Gärtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 5:0

35e minuut.
Kulička heeft problemen om de bal te vangen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu passt de bal zonder na te denken. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Koval onderschept slim de pass. Caramelo verovert de bal door een tackle van achteren. Caramelo speelt de bal door. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 20%, Pastalavista 80%.
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 5:0

49e minuut.
Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo passt de bal zonder na te denken. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck schiet op doel. Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 6:0

59e minuut.
Kubinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinec passt de bal met de wreef. Caramelo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beuselinck de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Döttler probeert naar een medespeler te passen. Trung Tuấn speelt de bal door. Döttler met een sublieme pass. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Rouspetr trapt de bal weg van het doel. Döttler kopt de bal weg. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vascu rent richting de bal. Vascu speelt de bal door. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 7:0

69e minuut.
Yapari kopt de bal weg. Beuselinck rent richting de bal. Caramelo rent richting de bal. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beuselinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramelo is nu in balbezit. Caramelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rouspetr met een harde bal richting middenveld. Trung Tuấn kopt de bal weg. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 8:0

75e minuut.
Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu met een sublieme pass. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck passt de bal met de wreef. Daar is Gärtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Döttler geeft een lange en hoge pass. Rouspetr probeert naar een medespeler te passen. Vascu kopt de bal weg. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 9:0

84e minuut.
Gärtner geeft een lange en hoge pass. Jojić kopt de bal weg. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 10:0

85e minuut.
Döttler passt de bal in één keer door. Trung Tuấn is nu in balbezit. Trung Tuấn speelt de bal door. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo passt de bal in één keer door. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Telesca rent richting de bal. Švejdík maakt een afschuwelijke overtreding. Telesca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vascu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trung Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal. Rouspetr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 18%, Pastalavista 82%.
TJ Chvojkovice-Brod - Pastalavista 10:0