Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemka Praha Řidiči doktora Řeky
Normal Tactiek 343
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Oupic bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk onderschept slim de pass. Strzelczyk speelt de bal door. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt draait met de bal, schiet en ... Hadač bokst de bal weg.

6e minuut.
Guyt onderschept slim de pass. Vírava onderschept slim de pass. Vírava speelt de bal door. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - Řidiči doktora Řeky 0:1

16e minuut.
Teodosiu is nu in balbezit. Strzelczyk is nu in balbezit. Strzelczyk passt de bal in één keer door. Guyt is nu in balbezit. Guyt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Teodosiu onderschept slim de pass. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk probeert naar een medespeler te passen. Guyt rent richting de bal. Guyt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vírava verovert de bal door een tackle van achteren. Vírava geeft de bal voor. Netolický rent richting de bal. Netolický haalt uit met een fantastische trap. Savaşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemka Praha 64%, Řidiči doktora Řeky 36%.
Bohemka Praha - Řidiči doktora Řeky 0:1

46e minuut.
Dobrotă komt het veld opgelopen. Provázek komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Valecký is nu in balbezit. Valecký geeft een hoge lob. van der Vleuten kopt de bal weg. Klungelig pakt Oupic de bal. Strzelczyk geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Provázek geeft een hoge lob. Strzelczyk is nu in balbezit. Strzelczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valecký de bal. Guyt is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dobrotă speelt de bal door. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk passt de bal zonder na te denken. Guyt heeft problemen om de bal te vangen. Guyt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hadač werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu draait met de bal, schiet en ... Hadač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - Řidiči doktora Řeky 0:2

67e minuut.
Hadač met een harde bal richting middenveld. Dobrotă kopt de bal weg. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chatrný de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tarazona speelt de bal door. Provázek rent richting de bal. Provázek passt de bal met de wreef. Guyt rent richting de bal. Guyt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tarazona passt de bal met de wreef. Guyt is nu in balbezit. Guyt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chatrný de bal onder controle te krijgen. Hadač maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - Řidiči doktora Řeky 0:3

81e minuut.
Provázek is nu in balbezit. Provázek passt de bal zonder na te denken. Guyt is nu in balbezit. Strzelczyk rent richting de bal. Strzelczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chatrný heeft problemen om de bal te vangen. Guyt onderschept slim de pass. Teodosiu is nu in balbezit. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Guyt heeft problemen om de bal te vangen. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Vírava passt de bal zonder na te denken. van der Vleuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Provázek probeert naar een medespeler te passen. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemka Praha 69%, Řidiči doktora Řeky 31%.
Bohemka Praha - Řidiči doktora Řeky 0:3