Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 FC Liverpool AC Všeň
Normal Tactiek HHEHEH
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kovařík met een sublieme pass. Ghione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghione met een sublieme pass. Gigot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Gigot de bal. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gigot. Gigot krijgt een gele kaart. Matouch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Matouch kan niet meer verder spelen. Šelicha komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Rabachol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hronek onderschept slim de pass. Hronek speelt de bal door. Rodomil is nu in balbezit. Ficek speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Kasner controleert de bal met de borst. Hronek is nu in balbezit. Kasner rent richting de bal. Kasner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - AC Všeň 1:0

42e minuut.
Daar is Kolben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolben passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gigot de bal. Ghione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghione schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kovařík is nu in balbezit. Kovařík geeft de bal voor. Duy Thắng kopt de bal weg. Gigot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 FC Liverpool 66%, AC Všeň 34%.
1 FC Liverpool - AC Všeň 1:0

56e minuut.
Januš trapt de bal weg. Daar is Šelicha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palčák met een sublieme pass. Gigot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shick controleert de bal met de borst. Ghione is nu in balbezit. Ghione haalt uit met een fantastische trap. Třeštil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1 FC Liverpool - AC Všeň 1:1

79e minuut.
Ficek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodomil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hronek is nu in balbezit. Hronek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Šelicha heeft problemen om de bal te vangen. Palčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Palčák passt de bal met de wreef. Ghione is nu in balbezit. Ghione schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 FC Liverpool 51%, AC Všeň 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1 FC Liverpool - AC Všeň 1:1