Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kilba Praha_04 AC Sparta Opolany
Proti obrum Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Boněčka speelt de bal door. Virágh rent richting de bal. Virágh met een sublieme pass. Dolák is nu in balbezit. Dolák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - AC Sparta Opolany 0:1

9e minuut.
Otčenášek probeert de bal met de borst te controleren. Žufánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Otčenášek begaat een overtreding. Otčenášek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Otčenášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák verovert de bal door een tackle van achteren. Dolák passt de bal in één keer door. Žufánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Žufánek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kilba Praha_04 56%, AC Sparta Opolany 44%.
FK Kilba Praha_04 - AC Sparta Opolany 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Žufánek de bal. Kudláček verovert de bal door een tackle van achteren. Berdych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berdych krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Žufánek heeft problemen om de bal te vangen. Žufánek passt de bal in één keer door. Borůvka is nu in balbezit. Kudláček verovert de bal door een tackle van achteren. Kudláček haalt uit met een fantastische trap. Antonín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Boněčka is nu in balbezit. Boněčka passt de bal in één keer door. Berdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudláček verovert de bal door een tackle van achteren. Kudláček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Czukor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boněčka is nu in balbezit. Boněčka passt de bal in één keer door. Kudláček rent richting de bal. Kudláček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Kilba Praha_04 - AC Sparta Opolany 1:1

71e minuut.
Pražák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grossmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudláček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudláček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pražák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pražák geeft een lange en hoge pass. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák onderschept slim de pass. Dolák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Boněčka rent richting de bal. Boněčka passt de bal in één keer door. Kudláček is nu in balbezit. Kudláček draait met de bal, schiet en ... Antonín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - AC Sparta Opolany 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kilba Praha_04 16%, AC Sparta Opolany 84%.
FK Kilba Praha_04 - AC Sparta Opolany 2:1