Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Athlons Kyjov FC Nedakonice
fgfgf Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 21.1
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen weak
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Haugland probeert naar een medespeler te passen. Carol rent richting de bal. Carol passt de bal zonder na te denken. Bartoníček is nu in balbezit. Bartoníček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - FC Nedakonice 1:0

20e minuut.
Bešťák is nu in balbezit. Haugland verovert de bal door een tackle van achteren. Haugland geeft een hoge lob. Dahlmeier is nu in balbezit. Dahlmeier haalt uit met een fantastische trap. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Inworp. Carol met een snelle inworp. Haugland speelt de bal door. Dahlmeier is nu in balbezit. Dahlmeier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Athlons Kyjov 48%, FC Nedakonice 52%.
AC Athlons Kyjov - FC Nedakonice 1:0

55e minuut.
Frumar trapt de bal weg van het doel. Carol kopt de bal weg. Klungelig pakt Vražinec de bal. Dahlmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - FC Nedakonice 2:0

60e minuut.
Carol speelt de bal door. Dahlmeier is nu in balbezit. Sokolović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sokolović krijgt een gele kaart. Dahlmeier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carol wilt de vrije trap nemen. Sokolović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Carol is nu in balbezit. Mníšek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mníšek krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pavlas rent richting de bal. Bartoníček verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoníček passt de bal zonder na te denken. Dahlmeier is nu in balbezit. Dahlmeier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sokolović heeft problemen om de bal te vangen. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Daar is Bartoníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haugland rent richting de bal. Haugland passt de bal met de wreef. Dahlmeier rent richting de bal. Dahlmeier haalt uit met een fantastische trap. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Haugland heeft problemen om de bal te vangen. Haugland geeft de bal voor. Dahlmeier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dahlmeier haalt uit met een fantastische trap. Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Carol geeft een hoge lob. Daar is Pavlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartoníček is nu in balbezit. Bartoníček geeft een hoge lob. Dahlmeier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - FC Nedakonice 3:0

90e minuut.
Jech speelt de bal door. Bartoníček probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dahlmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlmeier draait met de bal, schiet en ... Frumar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Athlons Kyjov 32%, FC Nedakonice 68%.
AC Athlons Kyjov - FC Nedakonice 3:0