Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krhová Pouliční
Moje 3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Pribadi geeft een hoge lob. Segalini met een sublieme pass. Cupák is nu in balbezit. Mirzəzadə onderschept slim de pass. Mirzəzadə schiet op doel. Přecechtěl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Pearson is nu in balbezit. Pearson passt de bal zonder na te denken. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krhová - Pouliční 1:0

10e minuut.
Čechmánek geeft een lange en hoge pass. Rezek probeert de bal met de borst te controleren. Pearson is nu in balbezit. Segalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fumagalli kopt de bal weg. Mirzəzadə kan de bal niet met de borst controleren. Cupák rent richting de bal. Mirzəzadə onderschept slim de pass. Mirzəzadə haalt uit met een fantastische trap. Přecechtěl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krhová - Pouliční 2:0

17e minuut.
Mirzəzadə is nu in balbezit. Cupák rent richting de bal. Cupák met een sublieme pass. Pearson rent richting de bal. Pearson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Pribadi geeft de bal voor. Daar is Segalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segalini probeert naar een medespeler te passen. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pribadi met de inworp. Pearson rent richting de bal. Pearson passt de bal zonder na te denken. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zimmermann speelt de bal door. Mirzəzadə heeft problemen om de bal te vangen. Mirzəzadə probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Segalini de bal. Segalini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krhová - Pouliční 3:0

27e minuut.
Zimmermann speelt de bal door. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə met een sublieme pass. Segalini rent richting de bal. Segalini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Glesnes probeert naar een medespeler te passen. Zimmermann kopt de bal weg. Pribadi geeft een hoge lob. Daar is Masér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segalini springt en kopt de bal. Přecechtěl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Segalini met een sublieme pass. Klungelig pakt Mirzəzadə de bal. Mirzəzadə schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krhová - Pouliční 4:0

37e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. Segalini kopt de bal weg. Klungelig pakt Mirzəzadə de bal. Segalini rent richting de bal. Segalini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krhová - Pouliční 5:0

40e minuut.
Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli met een sublieme pass. Segalini heeft problemen om de bal te vangen. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krhová - Pouliční 6:0

41e minuut.
Bejlek rent richting de bal. Segalini rent richting de bal. Segalini geeft een hoge lob. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krhová - Pouliční 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krhová 28%, Pouliční 72%.
FC Krhová - Pouliční 7:0

48e minuut.
Pribadi verovert de bal door een tackle van achteren. Syroťuk rent richting de bal. Pribadi onderschept slim de pass. Pribadi geeft de bal voor. Mirzəzadə springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zimmermann kopt de bal weg. Mirzəzadə rent richting de bal. Masér rent richting de bal. Segalini onderschept slim de pass. Segalini haalt uit met een fantastische trap. Přecechtěl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krhová - Pouliční 8:0

60e minuut.
Doeltrap. Birigazzi komt het veld opgelopen. Salerno komt het veld opgelopen. Yukarı komt het veld opgelopen. Přecechtěl trapt de bal weg. Pribadi kopt de bal weg. Daar is Cupák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə haalt uit met een fantastische trap. Přecechtěl bokst de bal weg. Segalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Segalini geeft de bal voor. Fumagalli rent richting de bal. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə draait met de bal, schiet en ... Přecechtěl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rezek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pearson met een snelle inworp. Pribadi is nu in balbezit. Pribadi geeft de bal voor. Přecechtěl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Segalini is nu in balbezit. Segalini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Fumagalli geeft een hoge lob. Pribadi kan de bal niet met de borst controleren. Pribadi met een sublieme pass. Segalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalini haalt uit met een fantastische trap. Přecechtěl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krhová - Pouliční 9:0

88e minuut.
Pearson met de inworp. Pribadi rent richting de bal. Pribadi passt de bal in één keer door. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə draait met de bal, schiet en ... Přecechtěl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krhová 28%, Pouliční 72%.
FC Krhová - Pouliční 9:0