Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macedonia United Ajax amsterdam
Normal Tactiek 523
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
Mikuláš speelt de bal door. Štengl heeft problemen om de bal te vangen. Harańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Harańczyk schiet op doel. Lachman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Drešer de bal. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro probeert naar een medespeler te passen. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro verovert de bal door een tackle van achteren. Duro probeert naar een medespeler te passen. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zahrádka speelt de bal door. Kužet is nu in balbezit. Kužet passt de bal met de wreef. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Parzy kopt de bal weg. Kužet is nu in balbezit. Kužet met een sublieme pass. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Ajax amsterdam 0:1

16e minuut.
Pascalin heeft problemen om de bal te vangen. Kužet speelt de bal door. Hrabec rent richting de bal. Harańczyk onderschept slim de pass. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk schiet op doel. Lachman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Ajax amsterdam 0:2

18e minuut.
Barteska onderschept slim de pass. de Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. de Quintana passt de bal met de wreef. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk schiet op doel. Lachman bokst de bal weg.

22e minuut.
Pascalin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pan de bal. Harańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Čajka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Harańczyk rent richting de bal. Hrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk onderschept slim de pass. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... Lachman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lachman trapt de bal weg van het doel. Kužet kan de bal niet met de borst controleren. Kužet met een sublieme pass. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lachman speelt de bal door. Lizi kopt de bal weg. Pascalin met een sublieme pass. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk schiet op doel. Lachman bokst de bal weg. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk schiet op doel. Lachman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Ajax amsterdam 0:3

41e minuut.
Duro passt de bal zonder na te denken. Drešer bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro met een sublieme pass. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Ajax amsterdam 0:4

44e minuut.
Kužet is nu in balbezit. Kužet passt de bal in één keer door. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Lachman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Ajax amsterdam 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macedonia United 82%, Ajax amsterdam 18%.
Macedonia United - Ajax amsterdam 0:5

51e minuut.
Strzykalski met een snelle inworp. Duro is nu in balbezit. Duro passt de bal met de wreef. Strzykalski rent richting de bal. Strzykalski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lachman met een harde bal richting middenveld. Parzy kopt de bal weg. Klungelig pakt Harańczyk de bal. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... Hrabec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Lizi geeft een hoge lob. Lachman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lizi is nu in balbezit. Lizi geeft een lange en hoge pass. Lachman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Harańczyk speelt de bal door. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro speelt de bal door. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Pan rent richting de bal. Pascalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin met een sublieme pass. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... Lachman bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Drešer met een sublieme pass. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin met een sublieme pass. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Ajax amsterdam 0:6

75e minuut.
Mikuláš met een sublieme pass. Štengl heeft problemen om de bal te vangen. Barteska bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lachman trapt de bal weg. Kužet kopt de bal weg. Harańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Harańczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Harańczyk onderschept slim de pass. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin met een sublieme pass. Kužet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kužet schiet op doel. Lachman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hrabec de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Ajax amsterdam 0:7

80e minuut.
Drešer bereikt de bal nog maar net als eerste. Drešer geeft de bal voor. Kužet speelt de bal door. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Harańczyk controleert de bal met de borst. Pan rent richting de bal. Pascalin onderschept slim de pass. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Lachman bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Pan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin passt de bal met de wreef. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lachman trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Quintana met een snelle inworp. Kužet rent richting de bal. Kužet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gaidoş kopt de bal weg. Pascalin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štengl is nu in balbezit. Štengl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Ajax amsterdam 1:7

90e minuut.
Barteska rent richting de bal. Lizi verovert de bal door een tackle van achteren. Lizi met een sublieme pass. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macedonia United 79%, Ajax amsterdam 21%.
Macedonia United - Ajax amsterdam 1:7