Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PrajzLand FC 1.FK Horní Dunajovice
Normal Tactiek stred
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Syreček is nu in balbezit. Syreček probeert naar een medespeler te passen. Papoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoušek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PrajzLand FC - 1.FK Horní Dunajovice 0:1

14e minuut.
Mojžíš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pišvejc rent richting de bal. Skočdolesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pišvejc is nu in balbezit. Pišvejc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ivanko is nu in balbezit. Ivanko geeft een hoge lob. Kolek rent richting de bal. Hejtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Halbich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoušek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Papoušek rent richting de bal. Kolek rent richting de bal. Kolek passt de bal in één keer door. Papoušek rent richting de bal. Papoušek geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Halbich met een sublieme pass. Kolek kopt de bal weg. Papoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejtman is nu in balbezit. Hejtman schiet op doel. Halbich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Halbich niet meer kan verder spelen. Spodek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Volák geeft een hoge lob. Ivanko rent richting de bal. Matějek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matějek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrajzLand FC 52%, 1.FK Horní Dunajovice 48%.
PrajzLand FC - 1.FK Horní Dunajovice 0:1

48e minuut.
Engel is nu in balbezit. Engel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Syreček de bal. Engel is nu in balbezit. Engel haalt uit met een fantastische trap. Spodek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kastner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejtman is nu in balbezit. Hejtman schiet op doel. Spodek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PrajzLand FC - 1.FK Horní Dunajovice 0:2

54e minuut.
Křesťan met een sublieme pass. Pišvejc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Engel. Engel krijgt een gele kaart. Pišvejc raakt geblesseerd tijdens het duel. Křesťan met een snel genomen vrije trap. Marečík springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Žampach passt de bal met de wreef. Pišvejc rent richting de bal. Pišvejc probeert naar een medespeler te passen. Marečík rent richting de bal. Marečík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hrubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubec geeft de bal voor. Syreček rent richting de bal. Marečík bereikt de bal nog maar net als eerste. Marečík draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrajzLand FC 53%, 1.FK Horní Dunajovice 47%.
PrajzLand FC - 1.FK Horní Dunajovice 0:2