Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: SK Vlci Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2866
SK Vlci Wycombe Wanderers SC
Normal Tactiek antiAttack
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Secăreanu onderschept slim de pass. Secăreanu met een sublieme pass. Langosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langosz haalt uit met een fantastische trap. Choděra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Wycombe Wanderers SC 0:1

32e minuut.
Seydler bereikt de bal nog maar net als eerste. Seydler geeft een lange en hoge pass. Kanec kopt de bal weg. Langosz is nu in balbezit. Langosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Secăreanu de bal. Langosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník rent richting de bal. Langosz verovert de bal door een tackle van achteren. Langosz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Choděra met een sublieme pass. Prostředník kopt de bal weg. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vlci 62%, Wycombe Wanderers SC 38%.
SK Vlci - Wycombe Wanderers SC 0:1

47e minuut.
Spořílek met een snelle inworp. Vošťál is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szabolt. Szabolt krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Hyský rent richting de bal. Secăreanu onderschept slim de pass. Langosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Wycombe Wanderers SC 0:2

57e minuut.
Spořílek geeft een lange en hoge pass. Seydler kopt de bal weg. Daar is Prostředník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langosz rent richting de bal. Langosz haalt uit met een fantastische trap. Choděra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Wycombe Wanderers SC 0:3

61e minuut.
Spořílek probeert naar een medespeler te passen. Langosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Langosz rent richting de bal. Langosz draait met de bal, schiet en ... Choděra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Szabolt geeft een lange en hoge pass. Karas probeert de bal aan de voet te houden. Met opzet legt Spořílek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Spořílek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Langosz de bal. Langosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vlci 55%, Wycombe Wanderers SC 45%.
SK Vlci - Wycombe Wanderers SC 0:3