Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Dementi Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3023
Dementi FC Borussia Havířov
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Matys onderschept slim de pass. Jehlička rent richting de bal. Jehlička passt de bal zonder na te denken. Pláštěnka rent richting de bal. Pláštěnka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Borussia Havířov 0:1

27e minuut.
Knobloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jehlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Jehlička speelt de bal door. Pláštěnka rent richting de bal. Pláštěnka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nežárka is nu in balbezit. Juráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nežárka rent richting de bal. Nežárka draait met de bal, schiet en ... Urbánszký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementi 41%, FC Borussia Havířov 59%.
Dementi - FC Borussia Havířov 0:1

60e minuut.
Paul verovert de bal door een tackle van achteren. Jehlička rent richting de bal. Jehlička probeert naar een medespeler te passen. Pláštěnka rent richting de bal. Pláštěnka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Gráf trapt de bal weg van het doel. Nežárka met een sublieme pass. Juráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juráček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Matys geeft een hoge lob. Jaška kopt de bal weg. Daar is Jirků, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutka rent richting de bal. Dutka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Matys probeert de bal met de borst te controleren. Nežárka is nu in balbezit. Nežárka passt de bal met de wreef. Juráček is nu in balbezit. Juráček draait met de bal, schiet en ... Macík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Knobloch is nu in balbezit. Šifalda is nu in balbezit. Šifalda passt de bal met de wreef. Nežárka controleert de bal met de borst. Nežárka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementi 30%, FC Borussia Havířov 70%.
Dementi - FC Borussia Havířov 0:1