Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22962
`U` Craiova ...Juve...
4-3-3 new1 Tactiek juve 2,1
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten weak
average Passen good
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Sebes is nu in balbezit. Sebes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobs geeft een hoge lob. Gosztola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Múmia controleert de bal met de borst. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft de bal voor. Ziobro rent richting de bal. Ziobro schiet op doel. Kofil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sebes heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - ...Juve... 0:1

15e minuut.
Woś kopt de bal weg. Buitenspel voor Rareşoaica. Goede buitenspelval van de verdediging. Bobola neemt vlug de vrije trap. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk schiet op doel. Kofil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Raţă speelt de bal door. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Panczak geeft een hoge lob. Wakulczyk springt en kopt de bal. Kofil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - ...Juve... 0:2

26e minuut.
Kostka rent richting de bal. Rocki onderschept slim de pass. Rocki probeert naar een medespeler te passen. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Łątek verovert de bal door een tackle van achteren. Łątek geeft de bal voor. Dobranschi is nu in balbezit. Nuolioja verovert de bal door een tackle van achteren. Nuolioja geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kofil trapt de bal weg van het doel. Chiţac kopt de bal weg. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk schiet op doel. Kofil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - ...Juve... 0:3

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kofil trapt de bal weg van het doel. Múmia kopt de bal weg. Klungelig pakt Marzec de bal. Kostka rent richting de bal. Kostka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Kobs geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk kopt de bal weg. Łątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro verovert de bal door een tackle van achteren. Ziobro schiet op doel. Kofil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - ...Juve... 0:4

38e minuut.
Marzec is nu in balbezit. Marzec geeft de bal voor. Woś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bobola verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobs met de inworp. Klein geeft een lange en hoge pass. Kostka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - ...Juve... 1:4

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raţă rent richting de bal. Raţă speelt de bal door. Wakulczyk geeft een hoge lob. Kofil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kofil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - ...Juve... 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 54%, ...Juve... 46%.
`U` Craiova - ...Juve... 1:5

46e minuut.
Raţă passt de bal zonder na te denken. Nuolioja rent richting de bal. Nuolioja geeft een hoge lob. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ziobro onderschept slim de pass. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro rent richting de bal. Ziobro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Woś de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chiţac probeert de bal met de borst te controleren. Múmia rent richting de bal. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac geeft een hoge lob. Ziobro krijgt zijn hoofd ertegen. Kofil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sebes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sebes verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gosztola speelt de bal door. Marzec is nu in balbezit. Marzec passt de bal zonder na te denken. Kostka is nu in balbezit. Kostka draait met de bal, schiet en ... Gosztola bokst de bal weg. Klungelig pakt Dobranschi de bal. Dobranschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - ...Juve... 2:5

66e minuut.
Raţă is nu in balbezit. Raţă speelt de bal door. Chiţac rent richting de bal. Chiţac geeft de bal voor. Ziobro krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sebes rent richting de bal. Sebes geeft een hoge lob. Panczak is nu in balbezit. Panczak haalt uit met een fantastische trap. Kofil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Chiţac geeft de bal voor. Rareşoaica kopt de bal weg. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka haalt uit met een fantastische trap. Gosztola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi geeft een lange en hoge pass. Kobs kopt de bal weg. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chiţac is nu in balbezit. Purwadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiţac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nuolioja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sebes onderschept slim de pass. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 52%, ...Juve... 48%.
`U` Craiova - ...Juve... 2:5