Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO UTD Cămătari sibieni
2023 Tactiek 352aaa
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Inworp. Przybyła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Barbu de bal. Barbu geeft een hoge lob. Judek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Louis geeft de bal voor. Bołdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bołdys geeft de bal voor. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grosicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lascu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sadlok met een sublieme pass. Kałkowski rent richting de bal. Kałkowski probeert naar een medespeler te passen. Lascu is nu in balbezit. Lascu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Genovelis is nu in balbezit. Genovelis met een sublieme pass. Lascu is nu in balbezit. Lascu schiet op doel. Kłosowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Genovelis speelt de bal door. Louis rent richting de bal. Vitagliano begaat een overtreding. Vitagliano krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kałkowski speelt de bal door. Lascu is nu in balbezit. Ardeleanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lascu raakt geblesseerd tijdens het duel. Sadlok legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kłosowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bùi Công probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grosicki de bal. Grosicki passt de bal met de wreef. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano draait met de bal, schiet en ... Kłosowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Sadlok speelt de bal door. Daar is Kałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałkowski met een sublieme pass. Lascu rent richting de bal. Lascu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genovelis met een snelle inworp. Kałkowski geeft een lange en hoge pass. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano schiet op doel. Kłosowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Przybyła heeft problemen om de bal te vangen. Genovelis rent richting de bal. Genovelis passt de bal met de wreef. Lascu rent richting de bal. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Świder begaat een overtreding. Ciubotariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbu met een snel genomen vrije trap. Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Judek zijn tegenspeler op de grond. Judek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 77%, Cămătari sibieni 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO UTD - Cămătari sibieni 0:0

51e minuut.
Bołdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bołdys geeft een hoge lob. Inworp. Turcanu met de inworp. Barbu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Cămătari sibieni 1:0

57e minuut.
Vasile is nu in balbezit. Vasile passt de bal in één keer door. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Świder de bal onder controle te krijgen. Buchner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Vasile is nu in balbezit. Kałkowski onderschept slim de pass. Kałkowski speelt de bal door. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Grosicki geeft de bal voor. Vitagliano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vasile maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bołdys rent richting de bal. Bołdys passt de bal zonder na te denken. Rembielak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lascu de bal. Lascu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 59%, Cămătari sibieni 41%.
DINAMO UTD - Cămătari sibieni 1:0