Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau best din banat
oz1 Tactiek extrema falsa
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten outstanding
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Evrard probeert naar een medespeler te passen. Perier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perier passt de bal zonder na te denken. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Giori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - best din banat 0:1

3e minuut.
Perier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Giori bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - best din banat 0:2

5e minuut.
Răduleţ is nu in balbezit. Şerb onderschept slim de pass. Şerb geeft een lange en hoge pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Evrard geeft de bal voor. Dinçtürk kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. Giori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Giori trapt de bal weg van het doel. Perier kopt de bal weg. Daar is Caio da Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canpolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Canpolat geeft de bal voor. Şerb kopt de bal weg. Dinçtürk controleert de bal met de borst. Dinçtürk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Perier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perier passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - best din banat 0:3

25e minuut.
Caio da Rocha passt de bal zonder na te denken. Bobik is nu in balbezit. Bobik passt de bal in één keer door. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb onderschept slim de pass. Hinc met een sublieme pass. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Giori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Aşıkoğlu kopt de bal weg. Maracanã rent richting de bal. Sermak rent richting de bal. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Răduleţ geeft een lange en hoge pass. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft de bal voor. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Caio da Rocha geeft een lange en hoge pass. Răduleţ kopt de bal weg. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Paal! Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - best din banat 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 61%, best din banat 39%.
Chelsea Bacau - best din banat 0:4

47e minuut.
Kozicki kopt de bal weg. Evrard speelt de bal door. Klungelig pakt Herrebrandt de bal. Herrebrandt schiet op doel. Giori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - best din banat 0:5

51e minuut.
Caio da Rocha geeft een hoge lob. Inworp. Şerb met een snelle inworp. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Giori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobik speelt de bal door. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Evrard met een sublieme pass. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt schiet op doel. Giori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bobik is nu in balbezit. Bobik probeert naar een medespeler te passen. Micu probeert naar een medespeler te passen. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Aşıkoğlu controleert de bal met de borst. Kozicki geeft de bal voor. Gawryś kopt de bal weg. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Perier speelt de bal door. Dinçtürk is nu in balbezit. Canpolat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dinçtürk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dinçtürk kan niet meer verder spelen. Deligeorgis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Holf bereikt de bal nog maar net als eerste. Holf geeft een lange en hoge pass. Perier kopt de bal weg. Deligeorgis rent richting de bal. Deligeorgis haalt uit met een fantastische trap. Giori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Herrebrandt is nu in balbezit. Caio da Rocha rent richting de bal. Herrebrandt onderschept slim de pass. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Giori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - best din banat 0:6

84e minuut.
Perier passt de bal met de wreef. Deligeorgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deligeorgis passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 63%, best din banat 37%.
Chelsea Bacau - best din banat 0:6