Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vulturul rosu Dinamo1968
red4 Tactiek konko
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Zimmerbauer met een sublieme pass. Fellaini is nu in balbezit. Dehaene bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini schiet op doel. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Meneses met een sublieme pass. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa passt de bal met de wreef. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - Dinamo1968 1:0

29e minuut.
Bandach passt de bal met de wreef. Daar is Docan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroupa rent richting de bal. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kroupa rent richting de bal. Kroupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - Dinamo1968 2:0

31e minuut.
Kroupa kopt de bal weg. Bandach probeert naar een medespeler te passen. Tiuca heeft problemen om de bal te vangen. Brescan rent richting de bal. Brescan draait met de bal, schiet en ... Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Paganel heeft problemen om de bal te vangen. Meneses rent richting de bal. Meneses passt de bal zonder na te denken. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa schiet op doel. Tufeanu bokst de bal weg.

42e minuut.
Kroupa passt de bal in één keer door. Liesch rent richting de bal. Liesch speelt de bal door. Brescan rent richting de bal. Brescan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vulturul rosu 37%, Dinamo1968 63%.
vulturul rosu - Dinamo1968 2:0

47e minuut.
Zakrzewski met een snelle inworp. Obrejan is nu in balbezit. Siekierecki verovert de bal door een tackle van achteren. Siekierecki geeft de bal voor. Kroupa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Obrejan passt de bal met de wreef. Larraza geeft de bal voor. Obrejan kopt de bal weg. Fellaini rent richting de bal. Fellaini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Siekierecki rent richting de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan passt de bal in één keer door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski met een sublieme pass. Kroupa heeft problemen om de bal te vangen. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - Dinamo1968 3:0

80e minuut.
Bandach met een sublieme pass. Klungelig pakt Larraza de bal. Larraza probeert naar een medespeler te passen. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan begaat een overtreding. Kroupa raakt geblesseerd tijdens het duel. Zakrzewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kroupa springt en kopt de bal. Tufeanu bokst de bal weg.

82e minuut.
Petcu probeert naar een medespeler te passen. Liesch is nu in balbezit. Liesch passt de bal zonder na te denken. Kroupa is nu in balbezit. Kroupa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Meneses kopt de bal weg. Bandach is nu in balbezit. Brescan verovert de bal door een tackle van achteren. Kroupa rent richting de bal. Kroupa draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Meneses kopt de bal weg. Kroupa rent richting de bal. Kroupa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brescan de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vulturul rosu 48%, Dinamo1968 52%.
vulturul rosu - Dinamo1968 3:0