Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi AFROJACK
EXTRA Tactiek 352
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Athanatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Balköy verovert de bal door een tackle van achteren. Balköy probeert naar een medespeler te passen. Sobol` rent richting de bal. Sobol` geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Klungelig pakt Yuexi de bal. Odrwąż rent richting de bal. Yuexi verovert de bal door een tackle van achteren. Yuexi draait met de bal, schiet en ... Mnich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - AFROJACK 1:0

9e minuut.
Athanatos is nu in balbezit. Athanatos passt de bal zonder na te denken. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi haalt uit met een fantastische trap. Mnich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - AFROJACK 2:0

14e minuut.
Athanatos is nu in balbezit. Balköy begaat een overtreding. Athanatos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oană wilt de vrije trap nemen. Mnich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - AFROJACK 3:0

15e minuut.
Athanatos geeft een lange en hoge pass. Ralph kopt de bal weg. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi draait met de bal, schiet en ... Mnich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - AFROJACK 4:0

22e minuut.
Oană passt de bal zonder na te denken. Daar is Ralph, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralph probeert naar een medespeler te passen. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi draait met de bal, schiet en ... Mnich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thành Vinh probeert naar een medespeler te passen. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mnich met een harde bal richting middenveld. Athanatos kopt de bal weg. Kavina rent richting de bal. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ralph is nu in balbezit. Ralph draait met de bal, schiet en ... Mnich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Colméia de bal. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi schiet op doel. Colméia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - AFROJACK 5:0

37e minuut.
Sava is nu in balbezit. Sava probeert naar een medespeler te passen. Burduşel geeft een hoge lob. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Sava met een sublieme pass. Balköy heeft problemen om de bal te vangen. Athanatos rent richting de bal. Athanatos geeft de bal voor. Yuexi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 37%, AFROJACK 63%.
Politehnica Iasi - AFROJACK 5:0

49e minuut.
Ralph controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Odrwąż neemt vlug de vrije trap. Mendiola controleert de bal met de borst. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Odrwąż de bal. Athanatos rent richting de bal. Athanatos speelt de bal door. Klungelig pakt Ralph de bal. Ralph schiet op doel. Mnich bokst de bal weg.

58e minuut.
Odrwąż rent richting de bal. Athanatos onderschept slim de pass. Athanatos passt de bal zonder na te denken. Ralph is nu in balbezit. Ralph schiet op doel. Mnich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh geeft een hoge lob. Şuler rent richting de bal. Şuler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - AFROJACK 5:1

68e minuut.
Athanatos geeft een lange en hoge pass. Ralph is nu in balbezit. Ralph passt de bal in één keer door. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi draait met de bal, schiet en ... Mnich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Odrwąż geeft de bal voor. Fydrych kopt de bal weg. Burduşel heeft problemen om de bal te vangen. Sava is nu in balbezit. Sava geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - AFROJACK 5:2

84e minuut.
Ralph kopt de bal weg. Yuexi heeft problemen om de bal te vangen. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi verovert de bal door een tackle van achteren. Yuexi schiet op doel. Mnich bokst de bal weg. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - AFROJACK 6:2

87e minuut.
Mendiola geeft een hoge lob. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Yuexi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuexi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - AFROJACK 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 39%, AFROJACK 61%.
Politehnica Iasi - AFROJACK 7:2