Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
luptatorii dacic club
6 Tactiek Mauru
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Caldas heeft problemen om de bal te vangen. Motyka is nu in balbezit. Motyka geeft de bal voor. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak schiet op doel. Badalato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Motyka kopt de bal weg. Soarès bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak draait met de bal, schiet en ... Badalato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - dacic club 0:1

17e minuut.
Krygier kopt de bal weg. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soarès tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kramer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lazzarini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lazzarini kopt de bal weg. Kwon-Bum controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Srpon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak draait met de bal, schiet en ... Badalato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Badalato met een harde bal richting middenveld. Soarès kan de bal niet met de borst controleren. Motyka geeft een lange en hoge pass. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak schiet op doel. Badalato bokst de bal weg.

25e minuut.
Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuohimaa rent richting de bal. Caldas verovert de bal door een tackle van achteren. Caldas draait met de bal, schiet en ... Badalato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - dacic club 0:2

40e minuut.
Motyka verovert de bal door een tackle van achteren. Motyka passt de bal met de wreef. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij geeft de bal voor. Adamiak krijgt zijn hoofd ertegen. Badalato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luptatorii 61%, dacic club 39%.
luptatorii - dacic club 0:2

46e minuut.
Adamiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Caldas de bal. Caldas passt de bal in één keer door. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adamiak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kramer kopt de bal weg. Klungelig pakt Lazzarini de bal. Motyka begaat een overtreding. Motyka krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Lazzarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing geeft de bal voor. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Motyka passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij passt de bal zonder na te denken. Daar is Caldas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Badalato bokst de bal weg.

68e minuut.
Clever geeft een hoge lob. Laskaris rent richting de bal. Holprig onderschept slim de pass. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Motyka is nu in balbezit. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka probeert naar een medespeler te passen. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Smółko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luptatorii 49%, dacic club 51%.
luptatorii - dacic club 0:2