Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinul HD Fc.Rapid.Best
Attack Tactiek Defender`s
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 49.2
poor Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Takala is nu in balbezit. Takala met een sublieme pass. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Kistowski speelt de bal door. Takala probeert naar een medespeler te passen. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel. Hoàng Quyết maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:1

8e minuut.
Balašević rent richting de bal. Otero onderschept slim de pass. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:2

13e minuut.
Moţoc speelt de bal door. Vilhunen speelt de bal door. Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Nemdertaler is nu in balbezit. Nemdertaler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Clarkson kopt de bal weg. Takala heeft problemen om de bal te vangen. Takala speelt de bal door. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Quyết verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Staub kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pintilie de bal onder controle te krijgen. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Balašević passt de bal met de wreef. Takala rent richting de bal. Takala passt de bal met de wreef. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Hoddle met een harde bal richting middenveld. Clarkson kopt de bal weg. Diekmann heeft problemen om de bal te vangen. Diekmann draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:3

23e minuut.
Nemdertaler kopt de bal weg. Takala geeft een lange en hoge pass. Staub speelt de bal door. Diekmann rent richting de bal. Diekmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Inworp. Trninic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarkson geeft de bal voor. Otero heeft problemen om de bal te vangen. Otero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:4

25e minuut.
Moţoc rent richting de bal. Moţoc met een sublieme pass. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann rent richting de bal. Diekmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Trninic met een snelle inworp. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson passt de bal met de wreef. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:5

28e minuut.
Otero onderschept slim de pass. Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:6

31e minuut.
Kistowski probeert naar een medespeler te passen. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hoàng Quyết met een sublieme pass. Trninic kopt de bal weg. Hoddle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hoddle controleert de bal met de borst. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann passt de bal zonder na te denken. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Clarkson passt de bal met de wreef. Takala rent richting de bal. Pintilie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pintilie krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Staub rent richting de bal. Staub geeft een lange en hoge pass. Crasnojosu is nu in balbezit. Crasnojosu passt de bal zonder na te denken. Otero rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:7

41e minuut.
Nemdertaler speelt de bal door. Văduva speelt de bal door. Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Otero draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 81%, Fc.Rapid.Best 19%.
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:7

46e minuut.
Piñero komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Takala bereikt de bal nog maar net als eerste. Takala probeert naar een medespeler te passen. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. Piñero bokst de bal weg. Staub heeft problemen om de bal te vangen. Diekmann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:8

50e minuut.
Crasnojosu passt de bal met de wreef. Trninic geeft de bal voor. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:9

53e minuut.
Trninic met de inworp. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson geeft de bal voor. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:10

55e minuut.
Balašević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Takala met een snelle inworp. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Vilhunen geeft een hoge lob. Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takala rent richting de bal. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ... Piñero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:11

60e minuut.
Daar is Moţoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serralheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralheiro passt de bal met de wreef. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. Piñero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Clarkson de bal. Staub rent richting de bal. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:12

61e minuut.
Crăciun speelt de bal door. Klungelig pakt Nemdertaler de bal. Vişinescu is nu in balbezit. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Otero kopt de bal weg. Staub heeft problemen om de bal te vangen. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Piñero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:13

65e minuut.
Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Clarkson rent richting de bal. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Diekmann de bal. Diekmann schiet op doel. Piñero bokst de bal weg. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diekmann rent richting de bal. Otero is nu in balbezit. Otero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kistowski kopt de bal weg. Moţoc heeft problemen om de bal te vangen. Trninic speelt de bal door. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Clarkson rent richting de bal. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Otero probeert de bal met de borst te controleren. Otero draait met de bal, schiet en ... Piñero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

72e minuut.
Văduva is nu in balbezit. Trninic onderschept slim de pass. Trninic met een sublieme pass. Diekmann rent richting de bal. Diekmann schiet op doel. Piñero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Otero heeft problemen om de bal te vangen. Otero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:14

75e minuut.
Trninic speelt de bal door. Otero is nu in balbezit. Otero passt de bal in één keer door. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero is nu in balbezit. Clarkson is nu in balbezit. Daar is Clarkson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarkson draait met de bal, schiet en ... Piñero bokst de bal weg. Daar is Diekmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diekmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:15

79e minuut.
Balašević is nu in balbezit. Takala onderschept slim de pass. Takala speelt de bal door. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Trninic rent richting de bal. Clarkson rent richting de bal. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Diekmann rent richting de bal. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Crasnojosu is nu in balbezit. Trninic probeert naar een medespeler te passen. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piñero met een harde bal richting middenveld. Kistowski kopt de bal weg. Diekmann kan de bal niet met de borst controleren. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Piñero bokst de bal weg.

88e minuut.
Otero kopt de bal weg. Takala is nu in balbezit. Takala geeft een lange en hoge pass. Diekmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Piñero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Piñero speelt de bal door. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski geeft een lange en hoge pass. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 83%, Fc.Rapid.Best 17%.
Corvinul HD - Fc.Rapid.Best 0:15