Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: hello! Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22963
hello! Kurzan
cojo Tactiek 442
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 56
solide Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bănică heeft problemen om de bal te vangen. Isar is nu in balbezit. Bănică onderschept slim de pass. Bănică geeft een lange en hoge pass. Gorun springt en kopt de bal. Lacorte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Rusoń de bal onder controle te krijgen. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Floruţ is nu in balbezit. Bănică onderschept slim de pass. Bănică geeft de bal voor. Klungelig pakt Sollner de bal. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacorte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pasca geeft een hoge lob. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sollner de bal. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun draait met de bal, schiet en ... Lacorte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski speelt de bal door. Tutmaz rent richting de bal. Floruţ onderschept slim de pass. Floruţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 47%, Kurzan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hello! - Kurzan 0:0

57e minuut.
Mazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz onderschept slim de pass. Tutmaz met een sublieme pass. Gorun is nu in balbezit. Gorun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - Kurzan 1:0

62e minuut.
Troester heeft problemen om de bal te vangen. Troester speelt de bal door. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hello! - Kurzan 1:1

75e minuut.
Tarnawski rent richting de bal. Pasca verovert de bal door een tackle van achteren. Pasca geeft een hoge lob. Gorun is nu in balbezit. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Lacorte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 49%, Kurzan 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hello! - Kurzan 1:1