Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pamfletarii Oropsiti FCSB IF
trilulilu Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 21.1
solide Schieten zwak
solide Passen zwak
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Contreras kopt de bal weg. Negoiu probeert de bal met de borst te controleren. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 1:0

9e minuut.
Rovine trapt de bal weg van het doel. Jurietti kopt de bal weg. Klungelig pakt Idoraş de bal. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Beraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldo met een sublieme pass. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. Rovine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 2:0

15e minuut.
Beraldo is nu in balbezit. Idoraş maakt een afschuwelijke overtreding. Beraldo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jurietti met een snel genomen vrije trap. Basarabeanu is nu in balbezit. Mamrot verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 3:0

16e minuut.
Beraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş begaat een overtreding. Beraldo raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurietti met een snel genomen vrije trap. Rovine probeert naar een medespeler te passen. Beraldo kopt de bal weg. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chindea rent richting de bal. Chindea geeft de bal voor. Bruneau met een sublieme pass. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mamrot de bal. Mamrot schiet op doel. Rovine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 4:0

29e minuut.
Tarazona speelt de bal door. Bruneau probeert naar een medespeler te passen. Pádár probeert naar een medespeler te passen. Mamrot rent richting de bal. Mamrot schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Tarazona verovert de bal door een tackle van achteren. Tarazona speelt de bal door. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Rovine trapt de bal weg van het doel. Beraldo kopt de bal weg. Daar is Idoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 5:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruneau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een lange en hoge pass. Guadarrama krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Rovine trapt de bal weg van het doel. Inworp. Contreras met de inworp. Bruneau geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bruneau is nu in balbezit. Bruneau passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guadarrama de bal. Guadarrama geeft een hoge lob. Mamrot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 6:0

39e minuut.
Dodrescu passt de bal met de wreef. Mamrot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basarabeanu. Mamrot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tarazona met een snel genomen vrije trap. Rovine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 23%, FCSB IF 77%.
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 7:0

47e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal met de wreef. Bruneau met een sublieme pass. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mamrot is nu in balbezit. Tarazona geeft de bal voor. Bruneau rent richting de bal. Bruneau haalt uit met een fantastische trap. Daar is Basarabeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 8:0

51e minuut.
Doeltrap. Rovine trapt de bal weg. Jurietti kopt de bal weg. Mamrot rent richting de bal. Mamrot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Negoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bruneau met een snelle inworp. Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bruneau speelt de bal door. Negoiu is nu in balbezit. Guadarrama onderschept slim de pass. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... Rovine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 9:0

56e minuut.
Jurietti geeft de bal voor. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 10:0

57e minuut.
Udişteanu heeft problemen om de bal te vangen. Mamrot rent richting de bal. Mamrot speelt de bal door. Daar is Beraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beraldo geeft de bal voor. Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 11:0

61e minuut.
Contreras rent richting de bal. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 12:0

62e minuut.
Tarazona probeert naar een medespeler te passen. Beraldo is nu in balbezit. Beraldo met een sublieme pass. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Guadarrama draait met de bal, schiet en ... Rovine probeert naar een medespeler te passen. Beraldo kopt de bal weg. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot schiet op doel. Rovine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Daar is Dodrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama schiet op doel. Rovine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rovine trapt de bal weg. Idoraş kopt de bal weg. Negoiu rent richting de bal. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Basarabeanu de bal. Chindea met een sublieme pass. Dodrescu rent richting de bal. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 13:0

71e minuut.
Udişteanu passt de bal met de wreef. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş geeft een lange en hoge pass. Daar is Beraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beraldo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 14:0

74e minuut.
Jurietti speelt de bal door. Beraldo is nu in balbezit. Beraldo probeert naar een medespeler te passen. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot haalt uit met een fantastische trap. Rovine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Contreras met een snelle inworp. Bruneau speelt de bal door. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een hoge lob. Rovine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Daar is Dodrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras is nu in balbezit. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 15:0

82e minuut.
Beraldo onderschept slim de pass. Beraldo passt de bal in één keer door. Guadarrama heeft problemen om de bal te vangen. Guadarrama schiet op doel. Negoiu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 16:0

83e minuut.
Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruneau verovert de bal door een tackle van achteren. Bruneau passt de bal met de wreef. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Rovine maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Beraldo kopt de bal weg. Daar is Mamrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamrot haalt uit met een fantastische trap. Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tarazona speelt de bal door. Beraldo probeert naar een medespeler te passen. Jurietti probeert naar een medespeler te passen. Mamrot rent richting de bal. Mamrot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 11%, FCSB IF 89%.
Pamfletarii Oropsiti - FCSB IF 16:0