Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
49-ers Brasov FC Baia Sprie
49 Tactiek 1xX v9
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
26 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 23.1
very good Schieten adequate
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Olejok rent richting de bal. Aktürk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olejok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brezeanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Baia Sprie 0:1

19e minuut.
Teke speelt de bal door. Ostrovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovskij geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Negruţ de bal. Tejkal maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca is nu in balbezit. Tejkal onderschept slim de pass. Tejkal schiet op doel. Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
49-ers Brasov - FC Baia Sprie 1:1

24e minuut.
Olejok speelt de bal door. Brezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Vrabie probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rychlý neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rychlý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cívka rent richting de bal. Cívka geeft een lange en hoge pass. Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Tejkal heeft problemen om de bal te vangen. Tejkal passt de bal met de wreef. Teke is nu in balbezit. Teke geeft een hoge lob. Cívka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Baia Sprie 2:1

36e minuut.
Iscru geeft een hoge lob. Tejkal probeert de bal aan de voet te houden. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal rent richting de bal. Tejkal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Olivian kopt de bal weg. Mureşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teke is nu in balbezit. Daar is Cívka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cívka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tejkal rent richting de bal. Tejkal schiet op doel. Piţigoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Plesca geeft een hoge lob. Inworp. Rychlý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cívka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cívka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vrabie geeft een lange en hoge pass. Tejkal speelt de bal door. Teke heeft problemen om de bal te vangen. Teke geeft de bal voor. Tejkal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 46%, FC Baia Sprie 54%.
49-ers Brasov - FC Baia Sprie 2:1

46e minuut.
Brezeanu met een sublieme pass. Iscru is nu in balbezit. Iscru passt de bal met de wreef. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ostrovskij speelt de bal door. Tejkal is nu in balbezit. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Maquilena kan de bal niet met de borst controleren. Maquilena passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tejkal de bal. Cívka is nu in balbezit. Cívka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Olivian geeft een hoge lob. Wahadło rent richting de bal. Olejok maakt een afschuwelijke overtreding. Olejok krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Olivian met een snelle inworp. Mureşan geeft een lange en hoge pass. Olejok krijgt zijn hoofd ertegen. Hetman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Maquilena is nu in balbezit. Maquilena probeert naar een medespeler te passen. Vrabie rent richting de bal. Cívka onderschept slim de pass. Cívka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Maquilena rent richting de bal. Maquilena geeft een lange en hoge pass. Daar is Negruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maquilena is nu in balbezit. Maquilena geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Baia Sprie 3:1

76e minuut.
Daar is Novello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novello speelt de bal door. Maquilena speelt de bal door. Tejkal heeft problemen om de bal te vangen. Tejkal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Piţigoi trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Teke de bal. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka draait met de bal, schiet en ... Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Piţigoi met een harde bal richting middenveld. Ostrovskij kopt de bal weg. Rychlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlý haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piruşca heeft problemen om de bal te vangen. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 34%, FC Baia Sprie 66%.
49-ers Brasov - FC Baia Sprie 3:1