Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viola 65 Timisoara CAMPIONUL
piti Tactiek ufs jr.
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
50.3 gemiddelde waardering 63.1
solid Schieten outstanding
very good Passen very good
average Verdedigen formidable


1e minuut.
Raiciu probeert naar een medespeler te passen. Muito Bom is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trombas. Trombas krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Kukulski rent richting de bal. Belodedici onderschept slim de pass. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Škorpik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CAMPIONUL 0:1

8e minuut.
Bontaş is nu in balbezit. Lemetsaar rent richting de bal. Bontaş met een sublieme pass. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas haalt uit met een fantastische trap. Škorpik bokst de bal weg.

16e minuut.
Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas passt de bal met de wreef. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Minh Khôi rent richting de bal. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Bontaş probeert naar een medespeler te passen. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru draait met de bal, schiet en ... Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Škorpik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Salu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Onanista komt het veld opgelopen. Piñas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trombas rent richting de bal. Trombas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CAMPIONUL 0:2

26e minuut.
Belodedici heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici passt de bal in één keer door. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lemetsaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemetsaar schiet op doel. Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Minh Khôi is nu in balbezit. Skonieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Bontaş met een sublieme pass. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar schiet op doel. Škorpik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CAMPIONUL 0:3

38e minuut.
Nowosielski geeft de bal voor. Daar is Onanista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şelaru rent richting de bal. Şelaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CAMPIONUL 0:4

41e minuut.
Kukulski kopt de bal weg. Trombas is nu in balbezit. Muito Bom begaat een overtreding. Muito Bom krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Muczek geeft een hoge lob. Bontaş kopt de bal weg. Daar is Kámán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 53%, CAMPIONUL 47%.
Viola 65 Timisoara - CAMPIONUL 0:4

47e minuut.
Škorpik trapt de bal weg. Piñas kopt de bal weg. Onanista rent richting de bal. Şelaru onderschept slim de pass. Şelaru haalt uit met een fantastische trap. Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Klungelig pakt Ibragimov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piñas. Ibragimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vraciu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minh Khôi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CAMPIONUL 1:4

54e minuut.
Şelaru is nu in balbezit. Şelaru passt de bal met de wreef. Belodedici rent richting de bal. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CAMPIONUL 1:5

58e minuut.
Vraciu passt de bal met de wreef. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány passt de bal in één keer door. Daar is Vraciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraciu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Raiciu heeft problemen om de bal te vangen. Kukulski speelt de bal door. Muito Bom speelt de bal door. Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Lemetsaar kan de bal niet met de borst controleren. Lemetsaar passt de bal zonder na te denken. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici passt de bal in één keer door. Trombas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nowosielski probeert naar een medespeler te passen. Trombas is nu in balbezit. Trombas passt de bal met de wreef. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar schiet op doel. Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Muczek passt de bal in één keer door. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski geeft een lange en hoge pass. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bontaş speelt de bal door. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas passt de bal in één keer door. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CAMPIONUL 1:6

87e minuut.
Muczek onderschept slim de pass. Muczek geeft een lange en hoge pass. Lemetsaar kopt de bal weg. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Onanista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CAMPIONUL 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 50%, CAMPIONUL 50%.
Viola 65 Timisoara - CAMPIONUL 1:7