Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Anfield Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37347
liv AC Milan!!!
x Tactiek nc
47% Balbezit 53%
3% Spel op eigen helft 97%
71 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 29.7
formidable Schieten poor
formidable Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Monteys passt de bal in één keer door. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio met een sublieme pass. Efstratiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Efstratiadis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 1:0

3e minuut.
Monteys probeert naar een medespeler te passen. Pärtel rent richting de bal. Daar is Pärtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pärtel haalt uit met een fantastische trap. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Monteys onderschept slim de pass. Monteys passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Efstratiadis de bal. Efstratiadis draait met de bal, schiet en ... Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 2:0

7e minuut.
Efstratiadis is nu in balbezit. Latoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Latoszek passt de bal zonder na te denken. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Monteys bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuşchin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monteys raakt geblesseerd tijdens het duel. Sharon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio haalt uit met een fantastische trap. Weah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Efstratiadis rent richting de bal. Efstratiadis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 3:0

9e minuut.
Efstratiadis met de inworp. Monteys is nu in balbezit. Monteys met een sublieme pass. Ligorio heeft problemen om de bal te vangen. Ligorio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 4:0

10e minuut.
Cabuşchin probeert naar een medespeler te passen. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu geeft een lange en hoge pass. Efstratiadis is nu in balbezit. Efstratiadis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 5:0

13e minuut.
Monteys bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteys speelt de bal door. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio draait met de bal, schiet en ... Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 6:0

15e minuut.
Sharon rent richting de bal. Sharon passt de bal zonder na te denken. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel haalt uit met een fantastische trap. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 7:0

15e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Daar is Weah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Efstratiadis neemt de hoekschop. Pärtel krijgt zijn hoofd ertegen. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 8:0

16e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Mạnh Hùng is nu in balbezit. Mạnh Hùng passt de bal met de wreef. Efstratiadis is nu in balbezit. Efstratiadis draait met de bal, schiet en ... Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Efstratiadis neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ligorio de bal. Ligorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 9:0

18e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Klungelig pakt Weah de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 10:0

19e minuut.
Inworp. Efstratiadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteys met een sublieme pass. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 11:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ligorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteys speelt de bal door. Efstratiadis rent richting de bal. Efstratiadis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 12:0

22e minuut.
Pärtel is nu in balbezit. Pärtel passt de bal zonder na te denken. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 13:0

23e minuut.
Efstratiadis onderschept slim de pass. Efstratiadis passt de bal in één keer door. Monteys speelt de bal door. Pärtel rent richting de bal. Pärtel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ligorio heeft problemen om de bal te vangen. Ligorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 14:0

25e minuut.
Ligorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sharon is nu in balbezit. Sharon met een sublieme pass. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weah met een sublieme pass. Monteys met een sublieme pass. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 15:0

27e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Klungelig pakt Weah de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Efstratiadis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ligorio passt de bal in één keer door. Efstratiadis rent richting de bal. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel draait met de bal, schiet en ... Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 16:0

29e minuut.
Efstratiadis met de inworp. Monteys is nu in balbezit. Monteys met een sublieme pass. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Mạnh Hùng trapt de bal weg. Monteys speelt de bal door. Klungelig pakt Ligorio de bal. Ligorio schiet op doel. Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ligorio rent richting de bal. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio rent richting de bal. Pärtel rent richting de bal. Pärtel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 17:0

31e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Acero is nu in balbezit. Acero passt de bal zonder na te denken. Efstratiadis rent richting de bal. Efstratiadis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia passt de bal met de wreef. Ligorio rent richting de bal. Ligorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 18:0

34e minuut.
Klungelig pakt Monteys de bal. Monteys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pärtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pärtel draait met de bal, schiet en ... Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 19:0

35e minuut.
Efstratiadis rent richting de bal. Efstratiadis passt de bal zonder na te denken. Pärtel rent richting de bal. Pärtel schiet op doel. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 20:0

38e minuut.
Pärtel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Efstratiadis de bal onder controle te krijgen. Efstratiadis passt de bal in één keer door. Pärtel rent richting de bal. Pärtel schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Efstratiadis de bal. Efstratiadis haalt uit met een fantastische trap. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 21:0

40e minuut.
Gânsac heeft problemen om de bal te vangen. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel speelt de bal door. Efstratiadis is nu in balbezit. Efstratiadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 22:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Efstratiadis met een snelle inworp. Monteys is nu in balbezit. Monteys draait met de bal, schiet en ... Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cabuşchin rent richting de bal. Cabuşchin passt de bal zonder na te denken. Pärtel rent richting de bal. Pärtel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 23:0

43e minuut.
Weah rent richting de bal. Mạnh Hùng speelt de bal door. Efstratiadis rent richting de bal. Efstratiadis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio passt de bal met de wreef. Efstratiadis is nu in balbezit. Efstratiadis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 4%, AC Milan!!! 96%.
liv - AC Milan!!! 24:0

47e minuut.
Efstratiadis rent richting de bal. Efstratiadis passt de bal zonder na te denken. Ligorio heeft problemen om de bal te vangen. Ligorio schiet op doel. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 25:0

49e minuut.
Acero rent richting de bal. Ligorio verovert de bal door een tackle van achteren. Ligorio speelt de bal door. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel schiet op doel. Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ligorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligorio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Efstratiadis rent richting de bal. Efstratiadis passt de bal met de wreef. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 26:0

52e minuut.
Gânsac geeft een hoge lob. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel rent richting de bal. Pärtel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 27:0

53e minuut.
Ligorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteys met een sublieme pass. Efstratiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Efstratiadis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 28:0

54e minuut.
Inworp. Efstratiadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteys probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pärtel de bal. Pärtel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 29:0

56e minuut.
Monteys rent richting de bal. Monteys met een sublieme pass. Pärtel rent richting de bal. Pärtel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 30:0

57e minuut.
Mạnh Hùng geeft de bal voor. Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ligorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 31:0

58e minuut.
Cabuşchin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Weah de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 32:0

58e minuut.
Judycki is nu in balbezit. Judycki geeft een hoge lob. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio heeft problemen om de bal te vangen. Ligorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Klungelig pakt Latoszek de bal. Latoszek geeft een lange en hoge pass. Monteys speelt de bal door. Daar is Ligorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligorio schiet op doel. Weah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 33:0

63e minuut.
Monteys rent richting de bal. Monteys met een sublieme pass. Efstratiadis rent richting de bal. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ligorio kopt de bal weg. Pärtel rent richting de bal. Pärtel schiet op doel. Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Efstratiadis is nu in balbezit. Efstratiadis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 34:0

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Efstratiadis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio draait met de bal, schiet en ... Weah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Găleşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Monteys rent richting de bal. Monteys passt de bal met de wreef. Pärtel rent richting de bal. Pärtel haalt uit met een fantastische trap. Weah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ligorio rent richting de bal. Ligorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 35:0

69e minuut.
Ligorio passt de bal in één keer door. Efstratiadis is nu in balbezit. Efstratiadis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pärtel de bal. Pärtel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 36:0

71e minuut.
Monteys rent richting de bal. Monteys speelt de bal door. Klungelig pakt Pärtel de bal. Pärtel schiet op doel. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 37:0

72e minuut.
Efstratiadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteys bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteys speelt de bal door. Klungelig pakt Ligorio de bal. Ligorio schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Găleşanu met een harde bal richting middenveld. Panucia met een sublieme pass. Efstratiadis heeft problemen om de bal te vangen. Efstratiadis draait met de bal, schiet en ... Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 38:0

77e minuut.
Wiercipięta speelt de bal door. Panucia probeert naar een medespeler te passen. Efstratiadis is nu in balbezit. Efstratiadis draait met de bal, schiet en ... Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 39:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Efstratiadis met een snelle inworp. Monteys met een sublieme pass. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel draait met de bal, schiet en ... Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 40:0

79e minuut.
Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ligorio neemt de hoekschop. Efstratiadis controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal. Efstratiadis is nu in balbezit. Efstratiadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 41:0

81e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu geeft de bal voor. Pärtel controleert de bal met de borst. Efstratiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Efstratiadis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cabuşchin de bal. Efstratiadis rent richting de bal. Efstratiadis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ligorio met een snelle inworp. Monteys met een sublieme pass. Pärtel rent richting de bal. Pärtel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Burcă is nu in balbezit. Burcă geeft een hoge lob. Sharon kopt de bal weg. Pärtel rent richting de bal. Pärtel draait met de bal, schiet en ... Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pärtel rent richting de bal. Pärtel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 42:0

86e minuut.
Klungelig pakt Mạnh Hùng de bal. Mạnh Hùng passt de bal in één keer door. Godylewicz heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Efstratiadis zal de hoekschop nemen. Weah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ligorio heeft problemen om de bal te vangen. Cabuşchin rent richting de bal. Ligorio onderschept slim de pass. Efstratiadis rent richting de bal. Efstratiadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 43:0

89e minuut.
Efstratiadis met de inworp. Monteys rent richting de bal. Monteys speelt de bal door. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 44:0

90e minuut.
Ligorio onderschept slim de pass. Ligorio passt de bal met de wreef. Pärtel rent richting de bal. Pärtel schiet op doel. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - AC Milan!!! 45:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 2%, AC Milan!!! 98%.
liv - AC Milan!!! 45:0