Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fido best team copy united
442 aw Tactiek xxxd
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten formidable
weak Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liga de bal. Varlan is nu in balbezit. Varlan haalt uit met een fantastische trap. Cornea bokst de bal weg.

5e minuut.
Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarda verovert de bal door een tackle van achteren. Guarda geeft een lange en hoge pass. Salej rent richting de bal. Salej schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kosiński probeert naar een medespeler te passen. Dodos verovert de bal door een tackle van achteren. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsie schiet op doel. Vişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cârlescu met een snelle inworp. Hagi geeft een hoge lob. Jaszka onderschept slim de pass. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kosiński met een sublieme pass. Dodos is nu in balbezit. Dodos geeft de bal voor. Salej is nu in balbezit. Salej draait met de bal, schiet en ... Vişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Guarda verovert de bal door een tackle van achteren. Guarda speelt de bal door. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej draait met de bal, schiet en ... Vişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:1

20e minuut.
Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bralewski verovert de bal door een tackle van achteren. Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Dempsie maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bralewski geeft een hoge lob. Dempsie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsie probeert naar een medespeler te passen. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kosiński met een snelle inworp. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu geeft de bal voor. Salej maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Ciripoi de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kosiński passt de bal in één keer door. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dempsie de bal. Dempsie schiet op doel. Vişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Liga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Velicu de bal onder controle te krijgen. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej haalt uit met een fantastische trap. Vişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:2

29e minuut.
Cornea trapt de bal weg van het doel. Kosiński met een sublieme pass. Guarda speelt de bal door. Salej rent richting de bal. Salej haalt uit met een fantastische trap. Vişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Guarda verovert de bal door een tackle van achteren. Guarda geeft de bal voor. Klungelig pakt Florescu de bal. Dempsie verovert de bal door een tackle van achteren. Dempsie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Duțulescu geeft de bal voor. Salej probeert de bal aan de voet te houden. Dempsie is nu in balbezit. Dempsie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:3

34e minuut.
Jaszka geeft een hoge lob. Ciobotaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salej rent richting de bal. Salej draait met de bal, schiet en ... Vişan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:4

35e minuut.
Lobonţ speelt de bal door. Velicu is nu in balbezit. Dempsie onderschept slim de pass. Salej is nu in balbezit. Salej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Rodríguez Baqueriza is nu in balbezit. Rodríguez Baqueriza geeft een hoge lob. Salej is nu in balbezit. Salej haalt uit met een fantastische trap. Vişan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 71%, copy united 29%.
fido best team - copy united 0:5

48e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal zonder na te denken. Dempsie rent richting de bal. Dempsie schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bralewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bralewski geeft een lange en hoge pass. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej draait met de bal, schiet en ... Vişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:6

53e minuut.
Guarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarda passt de bal zonder na te denken. Şerbănescu is nu in balbezit. Salej verovert de bal door een tackle van achteren. Salej haalt uit met een fantastische trap. Vişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:7

67e minuut.
Dodos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Baqueriza begaat een overtreding. Rodríguez Baqueriza krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Jaszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszka passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ciobotaru de bal onder controle te krijgen. Varlan rent richting de bal. Varlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kosiński speelt de bal door. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu probeert naar een medespeler te passen. Dempsie is nu in balbezit. Dempsie haalt uit met een fantastische trap. Vişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Jaszka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciobotaru met een snelle inworp. Varlan rent richting de bal. Varlan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cornea trapt de bal weg. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal in één keer door. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej draait met de bal, schiet en ... Vişan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Rodríguez Baqueriza probeert naar een medespeler te passen. Guarda speelt de bal door. Salej rent richting de bal. Salej draait met de bal, schiet en ... Vişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:8

80e minuut.
Kosiński rent richting de bal. Kosiński passt de bal met de wreef. Şerbănescu rent richting de bal. Salej verovert de bal door een tackle van achteren. Salej schiet op doel. Vişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Florescu geeft een hoge lob. Daar is Kosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosiński probeert naar een medespeler te passen. Salej is nu in balbezit. Salej schiet op doel. Vişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dempsie rent richting de bal. Dempsie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:9

87e minuut.
Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu geeft de bal voor. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:10

89e minuut.
Doeltrap. Vişan trapt de bal weg van het doel. Bralewski heeft problemen om de bal te vangen. Kosiński rent richting de bal. Kosiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal zonder na te denken. Salej rent richting de bal. Salej schiet op doel. Vişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - copy united 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 68%, copy united 32%.
fido best team - copy united 0:11