Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mihăilești GR FC Tămășeu
523 Tactiek 4-1-3-2
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten very good
poor Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Bonfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfant passt de bal in één keer door. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Grammozis rent richting de bal. Grammozis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papst heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:1

11e minuut.
Jankovec probeert naar een medespeler te passen. Pazurek rent richting de bal. Grammozis met een sublieme pass. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grammozis met een snelle inworp. Jankovec is nu in balbezit. Jankovec geeft een hoge lob. Mazurczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:2

15e minuut.
Westlin geeft een lange en hoge pass. Bahçebozan heeft problemen om de bal te vangen. Tataris geeft een lange en hoge pass. Pazurek rent richting de bal. Pazurek schiet op doel. Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Jankovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun probeert naar een medespeler te passen. Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Van Heck met een sublieme pass. Mazurczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baoguo. Mazurczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jankovec komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bonfant verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfant speelt de bal door. Zaharescu is nu in balbezit. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Alencar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Westlin de bal. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:3

39e minuut.
Baoguo kan de bal niet met de borst controleren. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak passt de bal in één keer door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Magro geeft een hoge lob. Grammozis kopt de bal weg. Pazurek rent richting de bal. Pazurek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 64%, FC Tămășeu 36%.
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:4

52e minuut.
Grammozis geeft de bal voor. Jankovec is nu in balbezit. Jankovec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazurczak de bal. Mazurczak schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Jankovec is nu in balbezit. Jankovec passt de bal met de wreef. Homayoun speelt de bal door. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Litkowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zaharescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baoguo de bal. Jankovec geeft een hoge lob. Pazurek rent richting de bal. Pazurek schiet op doel. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Litkowski de bal. Litkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:5

63e minuut.
Jankovec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alencar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alencar passt de bal met de wreef. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek schiet op doel. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:6

66e minuut.
Lupeş is nu in balbezit. Homayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Homayoun probeert naar een medespeler te passen. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar passt de bal zonder na te denken. Pazurek rent richting de bal. Pazurek schiet op doel. Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Van Heck rent richting de bal. Van Heck passt de bal in één keer door. Homayoun probeert naar een medespeler te passen. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:7

76e minuut.
Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek passt de bal in één keer door. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:8

79e minuut.
Jankovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankovec speelt de bal door. Bonfant is nu in balbezit. Litkowski onderschept slim de pass. Litkowski draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano bokst de bal weg. Daar is Vlásek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Litkowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:9

85e minuut.
Jankovec met een sublieme pass. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski passt de bal in één keer door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:10

87e minuut.
Tataris onderschept slim de pass. Tataris geeft de bal voor. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski schiet op doel. Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 76%, FC Tămășeu 24%.
Mihăilești GR - FC Tămășeu 0:11