Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sexy team dragasani F. C. Barcelona.
kata2 Tactiek tiu442
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 48.9
adequate Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen very good


3e minuut.
Vlačiha kopt de bal weg. Saarkoppel probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Olivia de bal onder controle te krijgen. Paź rent richting de bal. Paź draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Suchomski geeft een lange en hoge pass. MacMonies is nu in balbezit. MacMonies geeft een hoge lob. Pleşca rent richting de bal. Pleşca haalt uit met een fantastische trap. Suchomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pellios is nu in balbezit. Pleşca onderschept slim de pass. Hornyák verovert de bal door een tackle van achteren. Heydərov onderschept slim de pass. Heydərov schiet op doel. Suchomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Forgács heeft problemen om de bal te vangen. Di Pietro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forgács. Forgács krijgt een gele kaart. Di Pietro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Pietro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suchomski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Salmela verovert de bal door een tackle van achteren. Salmela met een sublieme pass. Khánh Huy controleert de bal met de borst. Paź verovert de bal door een tackle van achteren. Paź schiet op doel. Clondescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 53%, F. C. Barcelona. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sexy team dragasani - F. C. Barcelona. 0:0

56e minuut.
Di Pietro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMonies geeft de bal voor. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Nadolny passt de bal zonder na te denken. Salmela geeft een lange en hoge pass. Velthuizen probeert de bal aan de voet te houden. Heydərov rent richting de bal. Heydərov haalt uit met een fantastische trap. Suchomski bokst de bal weg.

83e minuut.
Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Vlačiha verovert de bal door een tackle van achteren. Vlačiha schiet op doel. Clondescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - F. C. Barcelona. 1:0

84e minuut.
Łydka kopt de bal weg. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro speelt de bal door. Pleşca rent richting de bal. Pleşca draait met de bal, schiet en ... Suchomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 58%, F. C. Barcelona. 42%.
sexy team dragasani - F. C. Barcelona. 1:0