Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Forestry Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 17664
Forestry FC Dinamo Zalau
reset2021 Tactiek gabitza
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Buriol speelt de bal door. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási onderschept slim de pass. Szilvási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - FC Dinamo Zalau 0:1

13e minuut.
Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal passt de bal zonder na te denken. Kropf is nu in balbezit. Kropf draait met de bal, schiet en ... Pressato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forestry - FC Dinamo Zalau 1:1

15e minuut.
Sierotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierotnik passt de bal in één keer door. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ... Pressato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - FC Dinamo Zalau 2:1

24e minuut.
Matusek verovert de bal door een tackle van achteren. Matusek geeft de bal voor. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner verovert de bal door een tackle van achteren. Weiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forestry - FC Dinamo Zalau 2:2

27e minuut.
Sierotnik is nu in balbezit. Sierotnik speelt de bal door. Kropf is nu in balbezit. Kropf draait met de bal, schiet en ... Pressato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - FC Dinamo Zalau 3:2

29e minuut.
Matusek geeft de bal voor. Klungelig pakt Weiner de bal. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner rent richting de bal. Weiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szilvási passt de bal in één keer door. Nzati is nu in balbezit. Buriol speelt de bal door. Weiner is nu in balbezit. Weiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ganea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Lindhardt met een sublieme pass. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner schiet op doel. Pancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 48%, FC Dinamo Zalau 52%.
Forestry - FC Dinamo Zalau 3:2

49e minuut.
Urdea rent richting de bal. Urdea geeft de bal voor. Decebal kopt de bal weg. Sierotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierotnik haalt uit met een fantastische trap. Pressato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sierotnik rent richting de bal. Sierotnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Margaritis neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Craioveanu de bal. Matusek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matusek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Klungelig pakt Sierotnik de bal. Nzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzati passt de bal in één keer door. Kropf rent richting de bal. Kropf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Kropf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal onderschept slim de pass. Decebal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Margaritis trapt de bal weg van het doel. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ilca krijgt een gele kaart. Szilvási wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Thanh Huy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Weiner is nu in balbezit. Weiner schiet op doel. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forestry - FC Dinamo Zalau 3:3

78e minuut.
Ilca probeert naar een medespeler te passen. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis is nu in balbezit. Kropf onderschept slim de pass. Kropf schiet op doel. Pressato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pantilimon passt de bal in één keer door. Szilvási is nu in balbezit. Urdea geeft een hoge lob. Kropf rent richting de bal. Kropf haalt uit met een fantastische trap. Pressato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kropf rent richting de bal. Kropf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Danciu geeft een hoge lob. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sierotnik draait met de bal, schiet en ... Pressato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 42%, FC Dinamo Zalau 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forestry - FC Dinamo Zalau 3:3