Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: FC ARGES Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23836
FC ARGES Stiinta Arad
echilibrat Tactiek 532
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
33 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 45.8
outstanding Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Pesser onderschept slim de pass. Pesser met een sublieme pass. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Acasuzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Pesser de bal. Pesser geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sorribas de bal. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton draait met de bal, schiet en ... Acasuzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 2:0

15e minuut.
Boczek onderschept slim de pass. Boczek probeert naar een medespeler te passen. Pesser rent richting de bal. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Van Mol geeft een hoge lob. Inworp. Chiriţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caton rent richting de bal. Caton geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sillak heeft problemen om de bal te vangen. Sillak geeft de bal voor. Caton kopt de bal weg. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 3:0

23e minuut.
Pesser verovert de bal door een tackle van achteren. Pesser passt de bal met de wreef. Daar is Caton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caton schiet op doel. Acasuzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Standaert geeft een hoge lob. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 4:0

37e minuut.
Karonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karonen met een sublieme pass. Pesser is nu in balbezit. Caton rent richting de bal. Caton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kastygovas probeert de bal aan de voet te houden. Boczek probeert naar een medespeler te passen. Pesser is nu in balbezit. Pesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 31%, Stiinta Arad 69%.
FC ARGES - Stiinta Arad 5:0

47e minuut.
Chiriţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boczek is nu in balbezit. Boczek passt de bal zonder na te denken. Pesser rent richting de bal. Pesser haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bulutsuz passt de bal zonder na te denken. Brama is nu in balbezit. Brama geeft de bal voor. Pesser rent richting de bal. Pesser schiet op doel. Acasuzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sorribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton verovert de bal door een tackle van achteren. Caton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 6:0

56e minuut.
Erskine is nu in balbezit. Chiriţă maakt een afschuwelijke overtreding. Erskine raakt geblesseerd tijdens het duel. Erskine zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bucătaru heeft problemen om de bal te vangen. Əbilov rent richting de bal. Əbilov haalt uit met een fantastische trap. Ruccia bokst de bal weg. Lugo rent richting de bal. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 6:1

58e minuut.
Ganjus rent richting de bal. Caton onderschept slim de pass. Caton met een sublieme pass. Pesser is nu in balbezit. Pesser haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zwirkowski is nu in balbezit. Zwirkowski geeft een hoge lob. Boczek kopt de bal weg. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Acasuzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Karonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karonen geeft een hoge lob. Sorribas rent richting de bal. Pesser onderschept slim de pass. Pesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 7:1

64e minuut.
Chiriţă passt de bal in één keer door. Boczek probeert naar een medespeler te passen. Pesser heeft problemen om de bal te vangen. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 8:1

66e minuut.
Karonen geeft een lange en hoge pass. Caton kopt de bal weg. Karonen met een sublieme pass. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Karonen is nu in balbezit. Karonen geeft de bal voor. Klungelig pakt Pesser de bal. Pesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 9:1

71e minuut.
Bulutsuz probeert de bal aan de voet te houden. Boczek is nu in balbezit. Boczek passt de bal in één keer door. Pesser rent richting de bal. Pesser schiet op doel. Acasuzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kastygovas rent richting de bal. Karonen onderschept slim de pass. Karonen probeert naar een medespeler te passen. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 10:1

75e minuut.
Karonen kopt de bal weg. Boczek rent richting de bal. Boczek geeft de bal voor. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu schiet op doel. Acasuzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sorribas de bal. Pesser rent richting de bal. Pesser schiet op doel. Acasuzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Stiinta Arad 11:1

77e minuut.
Nistorescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kastygovas. Nistorescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brama met een snel genomen vrije trap. Pesser springt en kopt de bal. Acasuzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Karonen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nistorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistorescu passt de bal met de wreef. Pesser is nu in balbezit. Pesser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Erskine is nu in balbezit. Bucătaru met een sublieme pass. Chiriţă met een sublieme pass. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Standaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Standaert geeft de bal voor. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 28%, Stiinta Arad 72%.
FC ARGES - Stiinta Arad 11:1