Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross Power Victory Unirea `85 Golesti
SV Saints Tactiek incercare532
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.6 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Verkin speelt de bal door. Vinci is nu in balbezit. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinci onderschept slim de pass. Vinci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vinci rent richting de bal. Silva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cazacu. Cazacu krijgt een gele kaart. Silva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berbecel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vinci maakt een snoekduik en kopt de bal. Mardan bokst de bal weg.

26e minuut.
Silva is nu in balbezit. Vinci rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lucescu ... Strafschop! Lucescu krijgt een gele kaart. Vinci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silva neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - Unirea `85 Golesti 1:0

30e minuut.
Silva heeft problemen om de bal te vangen. Verkin is nu in balbezit. Met opzet legt Tilea zijn tegenspeler op de grond. Tilea krijgt een gele kaart. Verkin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Verkin kan niet meer verder spelen. Danecki komt het veld opgelopen. Berbecel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vinci krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ilie verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Tilea is nu in balbezit. Tilea passt de bal in één keer door. Jünger is nu in balbezit. Geantă onderschept slim de pass. Geantă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Richards is nu in balbezit. Prates is nu in balbezit. Prates passt de bal in één keer door. Vinci rent richting de bal. Vinci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Power Victory 37%, Unirea `85 Golesti 63%.
Cross Power Victory - Unirea `85 Golesti 1:0

59e minuut.
Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Prates rent richting de bal. Prates passt de bal zonder na te denken. Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Danecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tilea is nu in balbezit. Prates onderschept slim de pass. Prates passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Van den Bergh is nu in balbezit. Geantă onderschept slim de pass. Mrázek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mrázek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Duca rent richting de bal. Silva onderschept slim de pass. Silva met een sublieme pass. Vinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Power Victory 34%, Unirea `85 Golesti 66%.
Cross Power Victory - Unirea `85 Golesti 1:0