Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidex Galati FC Berceni
424 Tactiek NEXTLEVEL
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
22.6 gemiddelde waardering 37.7
weak Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Oprică met een sublieme pass. Nichifor rent richting de bal. Montejo onderschept slim de pass. Korzynietz rent richting de bal. Korzynietz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga geeft de bal voor. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Szatkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Bunea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grammozis kopt de bal weg. Lavota probeert de bal aan de voet te houden. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - FC Berceni 1:0

16e minuut.
Daar is Nichifor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea rent richting de bal. Nichifor rent richting de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Janiszewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oprică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lavota passt de bal met de wreef. Oprică rent richting de bal. Oprică passt de bal in één keer door. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szatkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Troester is nu in balbezit. Troester geeft een hoge lob. Montejo probeert naar een medespeler te passen. Korzynietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzynietz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bunea is nu in balbezit. Lavota onderschept slim de pass. Korzynietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzynietz haalt uit met een fantastische trap. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sidex Galati - FC Berceni 1:1

39e minuut.
Montejo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bunea de bal. Korzynietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzynietz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Chindea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidex Galati 39%, FC Berceni 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sidex Galati - FC Berceni 1:1

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korzynietz zal de hoekschop nemen. Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzynietz rent richting de bal. Korzynietz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bunea kopt de bal weg. Lavota bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szatkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzynietz is nu in balbezit. Montejo rent richting de bal. Montejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nichifor speelt de bal door. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică geeft een hoge lob. Korzynietz is nu in balbezit. Korzynietz draait met de bal, schiet en ... Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - FC Berceni 1:2

90e minuut.
Korzynietz verovert de bal door een tackle van achteren. Korzynietz passt de bal in één keer door. Montejo is nu in balbezit. Klungelig pakt Montejo de bal. Montejo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidex Galati 56%, FC Berceni 44%.
Sidex Galati - FC Berceni 1:2