Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidex Galati CSA Steaua 1947
424 Tactiek guardiola we got
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Frelek speelt de bal door. Morandé is nu in balbezit. Morandé speelt de bal door. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:1

6e minuut.
Frelek passt de bal met de wreef. Morandé rent richting de bal. Morandé passt de bal in één keer door. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap. Dineţ bokst de bal weg.

7e minuut.
Frelek verovert de bal door een tackle van achteren. Frelek geeft een hoge lob. Słomianka kopt de bal weg. Obara rent richting de bal. Obara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Słomianka is nu in balbezit. Słomianka passt de bal zonder na te denken. Obara is nu in balbezit. Obara schiet op doel. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:2

10e minuut.
Obara rent richting de bal. Słomianka heeft problemen om de bal te vangen. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Obara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:3

14e minuut.
Škrebo verovert de bal door een tackle van achteren. Škrebo geeft een hoge lob. Słomianka heeft problemen om de bal te vangen. Morandé geeft een lange en hoge pass. Obara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:4

20e minuut.
Scoria met een snelle inworp. Frelek is nu in balbezit. Frelek geeft een lange en hoge pass. Słomianka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:5

21e minuut.
Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor passt de bal met de wreef. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomianka is nu in balbezit. Słomianka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morandé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Słomianka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dineţ trapt de bal weg. Morandé kopt de bal weg. Daar is Słomianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomianka draait met de bal, schiet en ... Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:6

31e minuut.
Frelek rent richting de bal. Oprică rent richting de bal. Frelek verovert de bal door een tackle van achteren. Frelek geeft een lange en hoge pass. Słomianka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Frelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frelek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bunea de bal onder controle te krijgen. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka schiet op doel. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:7

42e minuut.
Chiran geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scoria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frelek is nu in balbezit. Frelek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:8

43e minuut.
Scoria passt de bal zonder na te denken. Słomianka heeft problemen om de bal te vangen. Obara rent richting de bal. Obara haalt uit met een fantastische trap. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidex Galati 77%, CSA Steaua 1947 23%.
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:9

48e minuut.
Inworp. Civil komt het veld opgelopen. Bălăcescu komt het veld opgelopen. Nobilo komt het veld opgelopen. Pintilei komt het veld opgelopen. Frelek met een snelle inworp. Nobilo kan de bal niet met de borst controleren. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:10

49e minuut.
Kasprzycki komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Nichifor is nu in balbezit. Kasprzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprzycki passt de bal zonder na te denken. Słomianka heeft problemen om de bal te vangen. Słomianka schiet op doel. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Obara is nu in balbezit. Obara schiet op doel. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:11

56e minuut.
Pintilei passt de bal in één keer door. Nobilo rent richting de bal. Nobilo passt de bal in één keer door. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Taini speelt de bal door. Obara is nu in balbezit. Obara speelt de bal door. Słomianka is nu in balbezit. Słomianka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chiran geeft een hoge lob. Oprică met een sublieme pass. Słomianka rent richting de bal. Słomianka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cuzino de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nichifor is nu in balbezit. Nobilo onderschept slim de pass. Nobilo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cuzino de bal. Słomianka krijgt zijn hoofd ertegen. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pintilei onderschept slim de pass. Sitek geeft de bal voor. Słomianka kopt de bal weg. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidex Galati 75%, CSA Steaua 1947 25%.
Sidex Galati - CSA Steaua 1947 0:12