Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmo Team Visinii
k352 Tactiek 4-3-3 up
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 37.6
outstanding Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Ponce rent richting de bal. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. Sodomlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Manni passt de bal zonder na te denken. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Visinii 1:0

8e minuut.
Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawski is nu in balbezit. Galuppi is nu in balbezit. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş speelt de bal door. Daar is Wierzba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galuppi rent richting de bal. Galuppi draait met de bal, schiet en ... Sodomlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponce rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sodomlak speelt de bal door. Rotariu kopt de bal weg. Galuppi probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. Sodomlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Murawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi probeert naar een medespeler te passen. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Parejas is nu in balbezit. Rozan geeft een hoge lob. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Visinii 2:0

36e minuut.
Tămâie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce rent richting de bal. Ponce speelt de bal door. Galuppi rent richting de bal. Galuppi schiet op doel. Sodomlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Visinii 3:0

43e minuut.
Manni is nu in balbezit. Dudryk onderschept slim de pass. Wierzba speelt de bal door. Rozan rent richting de bal. Rozan haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 23%, Visinii 77%.
Kosmo Team - Visinii 3:0

46e minuut.
Flaks komt het veld opgelopen. Stegienka komt het veld opgelopen. Niño komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Stegienka probeert naar een medespeler te passen. Manni is nu in balbezit. Manni haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Rotariu onderschept slim de pass. Rotariu geeft de bal voor. Dudryk probeert de bal met de borst te controleren. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Visinii 4:0

51e minuut.
Petriş rent richting de bal. Petriş geeft een hoge lob. Dudryk rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce draait met de bal, schiet en ... Sodomlak bokst de bal weg.

57e minuut.
Rozan met de inworp. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni passt de bal in één keer door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Murawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi verovert de bal door een tackle van achteren. Galuppi probeert naar een medespeler te passen. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... Sodomlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Rozan de bal. Rozan geeft de bal voor. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Visinii 5:0

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ponce stond buitenspel. Cozzula komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Cozzula de bal. Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dudryk de bal. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Visinii 6:0

77e minuut.
Rozan rent richting de bal. Rozan geeft een lange en hoge pass. Taillandier kopt de bal weg. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Stegienka passt de bal met de wreef. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi passt de bal in één keer door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal in één keer door. Galuppi rent richting de bal. Galuppi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rotariu speelt de bal door. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Galuppi verovert de bal door een tackle van achteren. Galuppi haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Dudryk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozan met een snelle inworp. Cozzula rent richting de bal. Cozzula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Petriş onderschept slim de pass. Petriş probeert naar een medespeler te passen. Rotariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 21%, Visinii 79%.
Kosmo Team - Visinii 6:0