Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica 1921 Timișoara Regulatorii FC
Normal Tactiek atac
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten formidable
solid Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Grgurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgurić passt de bal in één keer door. Banu rent richting de bal. Banu haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Echeverria speelt de bal door. Grgurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgurić probeert naar een medespeler te passen. Maruda rent richting de bal. Maruda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Echeverria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrescu is nu in balbezit. Echeverria begaat een overtreding. Alexandrescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alexandrescu kan niet meer verder spelen. Drăguţ komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Paler rent richting de bal. Echeverria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paler raakt geblesseerd tijdens het duel. Paler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Materski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tuura bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuura met een sublieme pass. Maruda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cojocaru. Cojocaru krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Materski rent richting de bal. Ciocoiu onderschept slim de pass. Ciocoiu passt de bal zonder na te denken. Echeverria geeft de bal voor. Maruda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Grgurić rent richting de bal. Grgurić geeft de bal voor. Daar is Drăguţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruda is nu in balbezit. Maruda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrea geeft een hoge lob. Zahiu kopt de bal weg. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ... Tuura bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica 1921 Timișoara 50%, Regulatorii FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Politehnica 1921 Timișoara - Regulatorii FC 0:0

50e minuut.
Klungelig pakt Zahiu de bal. Neider bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu onderschept slim de pass. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - Regulatorii FC 0:1

58e minuut.
Dipillo geeft de bal voor. Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rodrigo zijn tegenspeler op de grond. Rodrigo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Materski is nu in balbezit. Materski probeert naar een medespeler te passen. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu schiet op doel. Tuura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - Regulatorii FC 0:2

73e minuut.
Nagatomi trapt de bal weg. Bukovský is nu in balbezit. Bukovský passt de bal in één keer door. Maruda rent richting de bal. Maruda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Echeverria met een sublieme pass. Bukovský is nu in balbezit. Bukovský passt de bal met de wreef. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica 1921 Timișoara 47%, Regulatorii FC 53%.
Politehnica 1921 Timișoara - Regulatorii FC 0:2