Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxy MAcin Venus FC
NewZ Tactiek 532
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 58.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Pyziak is nu in balbezit. Pyziak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Franklin de bal onder controle te krijgen. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Tarnawski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarnawski passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Diaconu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Venus FC 0:1

16e minuut.
Sánchez Ridaura probeert de bal met de borst te controleren. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Backe is nu in balbezit. Sobrecueva onderschept slim de pass. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Lisień de bal. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Diaconu bokst de bal weg. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Soja is nu in balbezit. Soja passt de bal zonder na te denken. Daar is McGregor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGregor geeft een hoge lob. Sobrecueva kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tarnawski rent richting de bal. Raden is nu in balbezit. Just met een sublieme pass. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pyziak kopt de bal weg. Rybáň rent richting de bal. Baruta maakt een afschuwelijke overtreding. Baruta krijgt een gele kaart. Rybáň raakt geblesseerd tijdens het duel. Pyziak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rybáň springt en kopt de bal. Betz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Just onderschept slim de pass. Just probeert naar een medespeler te passen. Raden is nu in balbezit. Raden geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 48%, Venus FC 52%.
Maxy MAcin - Venus FC 0:1

49e minuut.
Formoso geeft een hoge lob. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu passt de bal zonder na te denken. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Just probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisień. Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vraciu wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Raden met de inworp. Just heeft problemen om de bal te vangen. Just passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vraciu de bal. Vraciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pyziak passt de bal met de wreef. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja passt de bal zonder na te denken. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vraciu is nu in balbezit. Vraciu passt de bal met de wreef. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Venus FC 0:2

68e minuut.
Lisień is nu in balbezit. Lisień geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raden met de inworp. Just geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Machulski onderschept slim de pass. Machulski probeert naar een medespeler te passen. McGregor bereikt de bal nog maar net als eerste. McGregor geeft de bal voor. Sobrecueva springt en kopt de bal. Betz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Backe bereikt de bal nog maar net als eerste. Backe speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Venus FC 0:3

83e minuut.
Soja speelt de bal door. Klungelig pakt Baruta de bal. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. Betz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Venus FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 47%, Venus FC 53%.
Maxy MAcin - Venus FC 1:3