Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Sarmalutza Hajniteam
New era Tactiek hajni
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten very good
solid Passen adequate
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Kozak met een sublieme pass. Panarelli rent richting de bal. Martinovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martinovici krijgt een gele kaart. Panarelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Panarelli kan niet meer verder spelen. Mosna komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Viljanen verovert de bal door een tackle van achteren. Viljanen geeft een hoge lob. Cherico rent richting de bal. Comizzoli onderschept slim de pass. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy bokst de bal weg.

14e minuut.
Kozak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Emiralmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lustlos geeft een hoge lob. Comizzoli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kozak probeert naar een medespeler te passen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Emiralmaz haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Hajniteam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sarmalutza 65%, Hajniteam 35%.
F.C. Sarmalutza - Hajniteam 0:1

58e minuut.
Lipiec trapt de bal weg van het doel. Mosna kopt de bal weg. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Hajniteam 0:2

64e minuut.
Inworp. Skórnicki met de inworp. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Hajniteam 0:3

65e minuut.
Mazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Cherico begaat een overtreding. Cherico krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Hyun is nu in balbezit. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira geeft een lange en hoge pass. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz schiet op doel. Polyanskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Comizzoli de bal. Comizzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Hajniteam 0:4

89e minuut.
Skórnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emiralmaz is nu in balbezit. Kozak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kozak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sarmalutza 63%, Hajniteam 37%.
F.C. Sarmalutza - Hajniteam 0:4