Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 63145
BAIETII VESELI BUCOVINA FC
simplu Tactiek defend
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa onderschept slim de pass. Fliegl met een sublieme pass. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó schiet op doel. Wujaszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Palkó verovert de bal door een tackle van achteren. Palkó geeft een lange en hoge pass. Boligłowa is nu in balbezit. Boligłowa schiet op doel. Wujaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BUCOVINA FC 0:1

19e minuut.
Falconí geeft een hoge lob. Haapasalo is nu in balbezit. Haapasalo met een sublieme pass. Boligłowa is nu in balbezit. Boligłowa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Schramm de bal. Schramm geeft een lange en hoge pass. Agricola krijgt zijn hoofd ertegen. Skorulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Falconí passt de bal zonder na te denken. Haapasalo is nu in balbezit. Haapasalo geeft een hoge lob. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó haalt uit met een fantastische trap. Wujaszczyk bokst de bal weg.

27e minuut.
Covre geeft de bal voor. Klungelig pakt Berbecel de bal. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa haalt uit met een fantastische trap. Wujaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BUCOVINA FC 0:2

29e minuut.
Schramm speelt de bal door. Daar is Răducioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducioiu probeert naar een medespeler te passen. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Răducioiu zal de hoekschop nemen. Agricola kopt de bal weg. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu schiet op doel. Skorulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Blerincă is nu in balbezit. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó passt de bal met de wreef. Fliegl geeft de bal voor. Boligłowa kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. İlalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó met een sublieme pass. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wujaszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 61%, BUCOVINA FC 39%.
BAIETII VESELI - BUCOVINA FC 0:2

47e minuut.
Haapasalo passt de bal zonder na te denken. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó passt de bal zonder na te denken. Boligłowa heeft problemen om de bal te vangen. Boligłowa haalt uit met een fantastische trap. Wujaszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haapasalo speelt de bal door. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa schiet op doel. Wujaszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Covre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuấn Khải komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Palkó passt de bal zonder na te denken. Boligłowa rent richting de bal. Przyjaciel rent richting de bal. Boligłowa onderschept slim de pass. Boligłowa schiet op doel. Wujaszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fliegl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boligłowa probeert naar een medespeler te passen. Hyskaj rent richting de bal. Hyskaj draait met de bal, schiet en ... Wujaszczyk bokst de bal weg.

63e minuut.
İlalay probeert naar een medespeler te passen. Haapasalo rent richting de bal. Haapasalo passt de bal met de wreef. Boligłowa is nu in balbezit. Boligłowa draait met de bal, schiet en ... Wujaszczyk bokst de bal weg.

77e minuut.
Alavantas verovert de bal door een tackle van achteren. Alavantas probeert naar een medespeler te passen. Haapasalo rent richting de bal. Haapasalo geeft een hoge lob. Palkó springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BUCOVINA FC 0:3

81e minuut.
Wujaszczyk speelt de bal door. Dobeş probeert naar een medespeler te passen. Troester rent richting de bal. Troester haalt uit met een fantastische trap. Skorulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BUCOVINA FC 1:3

83e minuut.
Palkó geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Wujaszczyk trapt de bal weg. Dobeş rent richting de bal. Dobeş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. İlalay onderschept slim de pass. Palkó rent richting de bal. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 56%, BUCOVINA FC 44%.
BAIETII VESELI - BUCOVINA FC 1:3