Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astria-Extensive FC Masterhand
hibrid Tactiek master find02
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten very good
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan passt de bal in één keer door. Chí Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. Calangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ciumak passt de bal in één keer door. Minea rent richting de bal. Minea passt de bal in één keer door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mrkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkušić geeft de bal voor. Qafarzadə kopt de bal weg. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap. Calangiu bokst de bal weg. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi geeft de bal voor. Hagi is nu in balbezit. Turbuţan onderschept slim de pass. Turbuţan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Armeanca geeft een hoge lob. Minea heeft problemen om de bal te vangen. Ciumak speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Muntean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciumak rent richting de bal. Ciumak passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg. Vornicu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - FC Masterhand 0:1

34e minuut.
Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silion de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chí Khiêm. Silion raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Silion kan niet meer verder spelen. Lascu komt het veld opgelopen. Ciumak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Minea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrvu verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 57%, FC Masterhand 43%.
Astria-Extensive - FC Masterhand 0:1

53e minuut.
Lascu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ciumak de bal onder controle te krijgen. Vornicu is nu in balbezit. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Vornicu probeert naar een medespeler te passen. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu passt de bal met de wreef. Lascu rent richting de bal. Lascu schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg. Lascu heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Vornicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lascu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bumbescu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bumbescu met de inworp. Mrkušić is nu in balbezit. Minea verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bumbescu rent richting de bal. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qafarzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Chí Khiêm legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mrkušić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bumbescu met de inworp. Minea rent richting de bal. Minea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Velcea komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Vornicu kopt de bal weg. Rusu heeft problemen om de bal te vangen. Minea maakt een afschuwelijke overtreding. Rusu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Ciumak kan de bal niet met de borst controleren. Lascu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vornicu. Lascu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciumak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu passt de bal zonder na te denken. Ciumak speelt de bal door. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu schiet op doel. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - FC Masterhand 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 64%, FC Masterhand 36%.
Astria-Extensive - FC Masterhand 0:2