Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MIHAESTI Red Ants
forma Tactiek The best
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Leppälä geeft een hoge lob. Grigorov kopt de bal weg. Nedeljkov heeft problemen om de bal te vangen. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Szulakowski met de inworp. Kmicic rent richting de bal. Palichleb begaat een overtreding. Palichleb krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Topan is nu in balbezit. Topan geeft een hoge lob. Leppälä is nu in balbezit. Palichleb verovert de bal door een tackle van achteren. Palichleb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hasanoğlu met de inworp. Leppälä speelt de bal door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Paraschiv maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Turbatu de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 51%, Red Ants 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MIHAESTI - Red Ants 0:0

46e minuut.
Hasanoğlu geeft een hoge lob. Labus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigorov. Grigorov krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Savanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yolçuyev passt de bal in één keer door. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta schiet op doel. Juzala bokst de bal weg.

52e minuut.
Labus kopt de bal weg. Klungelig pakt Roşca de bal. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Palichleb is nu in balbezit. Palichleb schiet op doel. Paal! Juzala bokst de bal weg.

58e minuut.
Lo Surdo rent richting de bal. Lo Surdo geeft een lange en hoge pass. Grigorov kopt de bal weg. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Radzimski geeft een lange en hoge pass. Leppälä rent richting de bal. Leppälä passt de bal in één keer door. Ishizawa geeft de bal voor. Grigorov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - Red Ants 0:1

69e minuut.
Daar is Szulakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ishizawa met een sublieme pass. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel. Paraschiv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Čagánek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roşca met een snelle inworp. Yolçuyev rent richting de bal. Yolçuyev draait met de bal, schiet en ... Juzala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MIHAESTI - Red Ants 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 48%, Red Ants 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MIHAESTI - Red Ants 1:1