Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: Maracini Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7595
Maracini DannyxLTC
xxx Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 20.4
very good Schieten weak
excellent Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Kleiminger probeert naar een medespeler te passen. Paşcalău geeft een hoge lob. Kraśko speelt de bal door. Carrarini is nu in balbezit. Negas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Năsosu met een harde bal richting middenveld. Kenský kopt de bal weg. Gociu is nu in balbezit. Carrarini onderschept slim de pass. Carrarini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Năsosu trapt de bal weg van het doel. Kleiminger kopt de bal weg. Szekely kan de bal niet met de borst controleren. Carrarini is nu in balbezit. Carrarini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marszczynkiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 1:0

10e minuut.
Gociu met de inworp. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrarini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrarini krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kleiminger speelt de bal door. Carrarini heeft problemen om de bal te vangen. Carrarini passt de bal in één keer door. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Negas kopt de bal weg. Carrarini rent richting de bal. Carrarini passt de bal zonder na te denken. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 2:0

16e minuut.
Kraśko kopt de bal weg. Alfonso is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delport zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kleiminger geeft een hoge lob. Năsosu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Carrarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 3:0

18e minuut.
Marszczynkiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Negas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negas met een sublieme pass. Carrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrarini draait met de bal, schiet en ... Năsosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Carrarini is nu in balbezit. Szekely legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrarini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Szekely de bal. Marszczynkiewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 4:0

24e minuut.
Carrarini is nu in balbezit. Carrarini passt de bal met de wreef. Kleiminger speelt de bal door. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 5:0

27e minuut.
Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso onderschept slim de pass. Alfonso speelt de bal door. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Năsosu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Kleiminger de bal. Kleiminger passt de bal met de wreef. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Carrarini rent richting de bal. Carrarini speelt de bal door. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 6:0

34e minuut.
Inworp. Alfonso met een snelle inworp. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiminger onderschept slim de pass. Kleiminger geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Carrarini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 7:0

35e minuut.
Kleiminger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carrarini de bal. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrarini onderschept slim de pass. Carrarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 8:0

36e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Carrarini is nu in balbezit. Carrarini haalt uit met een fantastische trap. Năsosu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 9:0

40e minuut.
Kleiminger met een sublieme pass. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft een hoge lob. Carrarini heeft problemen om de bal te vangen. Carrarini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Carrarini rent richting de bal. Carrarini passt de bal in één keer door. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 10:0

44e minuut.
Szekely geeft een lange en hoge pass. Inworp. Negas met de inworp. Kleiminger geeft een lange en hoge pass. Marszczynkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paşcalău trapt de bal weg. Negas kopt de bal weg. Carrarini is nu in balbezit. Carrarini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracini 13%, DannyxLTC 87%.
Maracini - DannyxLTC 10:0

46e minuut.
Carrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiminger speelt de bal door. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft de bal voor. Szekely kopt de bal weg. Năsosu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carrarini rent richting de bal. Carrarini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 11:0

48e minuut.
Marszczynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kleiminger speelt de bal door. Carrarini is nu in balbezit. Carrarini draait met de bal, schiet en ... Năsosu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Alfonso geeft de bal voor. Gociu kopt de bal weg. Inworp. Kenský met de inworp. Negas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marszczynkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Kleiminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiminger haalt uit met een fantastische trap. Năsosu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Szekely de bal. Carrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paşcalău heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 12:0

53e minuut.
Kraśko heeft problemen om de bal te vangen. Kleiminger kopt de bal weg. Szekely heeft problemen om de bal te vangen. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 13:0

55e minuut.
Carrarini passt de bal zonder na te denken. Paşcalău is nu in balbezit. Marszczynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Marszczynkiewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 14:0

56e minuut.
Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrarini onderschept slim de pass. Kleiminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ibănescu is nu in balbezit. Masciale verovert de bal door een tackle van achteren. Masciale speelt de bal door. Negas is nu in balbezit. Negas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marszczynkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 15:0

59e minuut.
Marszczynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Carrarini rent richting de bal. Kleiminger probeert naar een medespeler te passen. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Negas speelt de bal door. Klungelig pakt Carrarini de bal. Carrarini passt de bal in één keer door. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Negas verovert de bal door een tackle van achteren. Kleiminger rent richting de bal. Kleiminger passt de bal met de wreef. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Delport kopt de bal weg. Marszczynkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kleiminger met een sublieme pass. Carrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrarini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Alfonso is nu in balbezit. Alfonso passt de bal zonder na te denken. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz geeft een hoge lob. Carrarini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 16:0

72e minuut.
Delport is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Profiş. Delport is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delport zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrarini haalt uit met een fantastische trap. Szekely probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Negas verovert de bal door een tackle van achteren. Negas speelt de bal door. Carrarini rent richting de bal. Carrarini geeft een hoge lob. Marszczynkiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kleiminger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carrarini de bal. Carrarini probeert naar een medespeler te passen. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szekely is nu in balbezit. Szekely geeft een lange en hoge pass. Kraśko probeert naar een medespeler te passen. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrarini schiet op doel. Năsosu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 17:0

80e minuut.
Kleiminger met een sublieme pass. Daar is Negas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negas passt de bal met de wreef. Daar is Carrarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrarini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kenský kopt de bal weg. Negas is nu in balbezit. Negas passt de bal in één keer door. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 18:0

83e minuut.
Kleiminger verovert de bal door een tackle van achteren. Kleiminger met een sublieme pass. Carrarini rent richting de bal. Carrarini haalt uit met een fantastische trap. Năsosu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 19:0

84e minuut.
Kenský passt de bal met de wreef. Negas rent richting de bal. Negas geeft een hoge lob. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kenský kopt de bal weg. Klungelig pakt Negas de bal. Negas geeft de bal voor. Carrarini probeert de bal met de borst te controleren. Carrarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - DannyxLTC 20:0

89e minuut.
Carrarini verovert de bal door een tackle van achteren. Kleiminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiminger speelt de bal door. Carrarini is nu in balbezit. Carrarini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracini 12%, DannyxLTC 88%.
Maracini - DannyxLTC 20:0