Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: Red Ants Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11245
Red Ants Steaua Vitan
The best Tactiek NOU 5
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 47.3
formidable Schieten solid
excellent Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Regős trapt de bal weg van het doel. Cinquetti kopt de bal weg. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebajn rent richting de bal. Rebajn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - Steaua Vitan 1:0

11e minuut.
Tinoco probeert de bal met de borst te controleren. Tinoco passt de bal in één keer door. Čagánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado onderschept slim de pass. Copado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Ants - Steaua Vitan 1:1

15e minuut.
Doeltrap. Regős trapt de bal weg van het doel. Leppälä kopt de bal weg. Rebajn is nu in balbezit. Rebajn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Cinquetti kopt de bal weg. Grigorov is nu in balbezit. Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu geeft de bal voor. Rebajn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Leppälä rent richting de bal. Leppälä passt de bal in één keer door. Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu geeft de bal voor. Rebajn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hasanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Leppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppälä geeft een lange en hoge pass. Rebajn rent richting de bal. Rebajn schiet op doel. Regős bokst de bal weg.

26e minuut.
Wodarz geeft een hoge lob. Inworp. Cinquetti met een snelle inworp. Leppälä is nu in balbezit. Leppälä geeft een lange en hoge pass. Regős verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rebajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebajn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Cinquetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leppälä speelt de bal door. Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rebajn geeft een hoge lob. Grigorov is nu in balbezit. Castel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Ants 34%, Steaua Vitan 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Ants - Steaua Vitan 1:1

48e minuut.
Wodarz kopt de bal weg. Grigorov rent richting de bal. Grigorov met een sublieme pass. Rebajn is nu in balbezit. Rebajn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - Steaua Vitan 2:1

51e minuut.
Filipoiu rent richting de bal. Rebajn onderschept slim de pass. Castel rent richting de bal. Grigorov onderschept slim de pass. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ivanušec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - Steaua Vitan 3:1

57e minuut.
Văcăroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hasanoğlu speelt de bal door. Leppälä speelt de bal door. Rebajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebajn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk geeft de bal voor. Savanović kan de bal niet met de borst controleren. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hasanoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Filipoiu de bal. Rebajn is nu in balbezit. Rebajn schiet op doel. Regős probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - Steaua Vitan 4:1

67e minuut.
Leppälä passt de bal in één keer door. Hasanoğlu is nu in balbezit. Hasanoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Grigorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Leppälä passt de bal zonder na te denken. Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Văcăroiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Juzala neemt vlug de vrije trap. Cinquetti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rebajn de bal. Rebajn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Savanović onderschept slim de pass. Savanović geeft de bal voor. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov schiet op doel. Regős probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Grigorov is nu in balbezit. Grigorov draait met de bal, schiet en ... Regős bokst de bal weg. Rebajn bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - Steaua Vitan 5:1

79e minuut.
Cinquetti verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquetti geeft de bal voor. Daar is Rebajn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorov rent richting de bal. Grigorov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Leppälä geeft een lange en hoge pass. Rebajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk begaat een overtreding. Rebajn roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rebajn kan niet meer verder spelen. Faber komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Grigorov kopt de bal weg. Daar is Torrealva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorov rent richting de bal. Grigorov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Regős trapt de bal weg. Cinquetti rent richting de bal. Cinquetti geeft een hoge lob. Faber rent richting de bal. Faber draait met de bal, schiet en ... Regős probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Ants 34%, Steaua Vitan 66%.
Red Ants - Steaua Vitan 5:1