Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB II.01
  • Stadion: szuper FC Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 29999
szuper FC FC Steel City Miskolc
1 Tactiek kevert2
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
64.8 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
Józsa is nu in balbezit. Józsa passt de bal met de wreef. Yoğun is nu in balbezit. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gawlik passt de bal in één keer door. Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic geeft de bal voor. Daar is Plafko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plafko schiet op doel. Giner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Resa onderschept slim de pass. Resa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitkov met een snelle inworp. Dudnic geeft een lange en hoge pass. Giner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Miklos probeert naar een medespeler te passen. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel met een sublieme pass. Illert rent richting de bal. Illert draait met de bal, schiet en ... Giner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Józsa is nu in balbezit. Józsa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beočanin de bal. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Gawlik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okoński probeert naar een medespeler te passen. Pedríquez rent richting de bal. Mularczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Józsa rent richting de bal. Józsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Józsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Józsa draait met de bal, schiet en ... Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - FC Steel City Miskolc 0:1

30e minuut.
Gawlik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel geeft een hoge lob. Plafko maakt een snoekduik en kopt de bal. Giner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szuper FC - FC Steel City Miskolc 1:1

33e minuut.
Mitkov passt de bal met de wreef. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko rent richting de bal. Plafko draait met de bal, schiet en ... Giner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rybczyński onderschept slim de pass. Rybczyński geeft de bal voor. Bermúdez rent richting de bal. Illert bereikt de bal nog maar net als eerste. Illert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Okoński probeert naar een medespeler te passen. Październik is nu in balbezit. Październik met een sublieme pass. Yoğun rent richting de bal. Yoğun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - FC Steel City Miskolc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szuper FC 44%, FC Steel City Miskolc 56%.
szuper FC - FC Steel City Miskolc 1:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsaggaris komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Ochoa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dudnic geeft de bal voor. Rybczyński kopt de bal weg. Tsaggaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaggaris geeft de bal voor. Yoğun maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Beočanin speelt de bal door. Yoğun met een sublieme pass. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik geeft de bal voor. Mularczyk springt en kopt de bal. Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yoğun is nu in balbezit. Yoğun draait met de bal, schiet en ... Apreotesei bokst de bal weg.

74e minuut.
Doeltrap. Kozák komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tsaggaris is nu in balbezit. Tsaggaris passt de bal met de wreef. Październik met een sublieme pass. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Apreotesei bokst de bal weg.

82e minuut.
Damat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Półtorak komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Yoğun met de inworp. Tsaggaris is nu in balbezit. Tsaggaris probeert naar een medespeler te passen. Yoğun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğun geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szuper FC 64%, FC Steel City Miskolc 36%.
szuper FC - FC Steel City Miskolc 1:2