Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.02
  • Stadion: Beateam FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 24317
Beateam FC Orgona FC
Antistres Tactiek BIT4
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 64.4
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Daar is Węglarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leclercq speelt de bal door. Skřivánek rent richting de bal. Skřivánek schiet op doel. Hekerle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafian geeft de bal voor. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. del Moral Fernández bokst de bal weg.

28e minuut.
Coméndez geeft een hoge lob. Einersen kopt de bal weg. Skřivánek is nu in balbezit. Skřivánek schiet op doel. Hekerle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Orgona FC 1:0

40e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz passt de bal zonder na te denken. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salzano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beateam FC - Orgona FC 1:1

43e minuut.
Salzano heeft problemen om de bal te vangen. Salzano probeert naar een medespeler te passen. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas schiet op doel. del Moral Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Orgona FC 1:2

44e minuut.
Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Vũ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quang Vũ met een snel genomen vrije trap. Starovas kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beateam FC 61%, Orgona FC 39%.
Beateam FC - Orgona FC 1:2

48e minuut.
Borboa geeft de bal voor. Daar is Morsing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek draait met de bal, schiet en ... Hekerle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Morsing kopt de bal weg. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz rent richting de bal. Węglarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Borboa de bal. Borboa geeft een hoge lob. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek haalt uit met een fantastische trap. Hekerle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beateam FC - Orgona FC 2:2

75e minuut.
Leszaniuk is nu in balbezit. Leszaniuk geeft de bal voor. Salzano kopt de bal weg. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa geeft een lange en hoge pass. Leszaniuk rent richting de bal. Einersen onderschept slim de pass. Einersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Starovas rent richting de bal. Starovas draait met de bal, schiet en ... Koulocheris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Węglarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. del Moral Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Orgona FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beateam FC 61%, Orgona FC 39%.
Beateam FC - Orgona FC 2:3